Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 12:20

Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στο ντέρμπι “Δικεφάλων”

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας, με δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και στην ελληνική Super League, με το ντέρμπι “Δικεφάλων” της OPAP Arena να ξεχωρίζει φυσικά από το πρόγραμμα.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση από το μεγάλο παιχνίδι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ το οποίο θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Στις 19:30 στην OPAP Arena η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν μπόρεσε να φύγει με κάτι θετικό από τη Μασσαλία την Πέμπτη (26/10) η Ένωση, γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Μαρσέιγ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Στο πρωτάθλημα έχει κερδίσει και τα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Παναιτωλικό (3-0) και Αστέρα Τρίπολης (0-3), εντός έδρας παραμένει αήττητη στα τέσσερα φετινά ματς στη Super League (2-2-0).

Αλώβητος από τη Σκωτία έφυγε την προηγούμενη Πέμπτη ο ΠΑΟΚ που με μυθική ανατροπή επικράτησε με 3-2 της Αμπερντίν και έχοντας κάνει το 3/3 βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του 7ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Τρέχει ένα αήττητο σερί οκτώ αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, παρουσιάζει δυνατό πρόσωπο και μακριά από την Τούμπα, καθώς έχει πανηγυρίσει τη νίκη στις 3/4 τελευταίες εξόδους του. Σπουδαίο παιχνίδι στην OPAP Arena με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να ισοβαθμούν στην κατάταξη και θέλουν τη νίκη, προκειμένου να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή. Δύο ομάδες με ποιότητα, δύσκολα η Ένωση μένει στο “μηδέν” μπροστά στο κοινό της, από την άλλη ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που σκοράρει με τρομερή ευκολία. Περιμένουμε ντέρμπι με γρήγορο ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν, επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares