Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 12:02

Στοίχημα: Πληρώνουν στο 2.20 τα γκολ στο “Dragao”

Σπουδαίες αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα Τρίτη (07/11), με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ να ξεχωρίζουν από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Οκτώ σημαντικά ματς περιλαμβάνει το κουπόνι πάμε στοίχημα για την 4η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικά Champions League από το ματς Πόρτο - Αντβέρπ, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 22:00 στο “Ντραγκάο” η Πόρτο υποδέχεται την Αντβέρπ για την 4η αγωνιστική στον 8ο όμιλο. Στη 2η θέση του γκρουπ με έξι βαθμούς η Πόρτο, αναζητά αντίδραση μετά την ήττα σοκ με 1-0 από την Εστορίλ εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην 3η θέση της Πριμέιρα Λίγκα με 22 βαθμούς με τη διαφορά από την κορυφή να είναι στο -6. Έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της, προκειμένου να πανηγυρίσει απόψε νίκη - μισή πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Από την πλευρά της η Αντβέρπ επικράτησε με 3-2 της Γκενκ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, όπου βρίσκεται στην 6η θέση μετά το πέρασμα 13 αγωνιστικών. Παραμένει χωρίς βαθμό στο γκρουπ μετά το πέρασμα τριών αγωνιστικών, έχοντας γνωρίσει βαριές ήττες από Μπαρτσελόνα (5-0), Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-3) και Πόρτο (1-4). Αντιμετωπίζει σοβαρά αμυντικά προβλήματα, το Goal/Goal & Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Η Πόρτο διαθέτει την ποιότητα για να εκμεταλλευτεί τα κενά των Βέλγων, είναι ανώτερη, κάτι που επιβεβαίωσε και στην Αμβέρσα. Περιμένουμε ότι το σκορ θα ξεφύγει στο “Ντραγκάο”, επιλογή μας το Over 3 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.20.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares