Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 12:35

Στοίχημα: Με τα γκολ στο 1.90 στο “Emirates”

Συνεχίζεται η 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα Τετάρτη (08/11) με σπουδαίες αναμετρήσεις. Όλοι οι αγώνες της ημέρας προσφέρονται στην betshop με ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικό για το παιχνίδι Άρσεναλ - Σεβίλλη, που βλέπετε παρακάτω.

Άλλη μια ήττα σημείωσε η Άρσεναλ, έχασε από τη Νιούκαστλ εκτός έδρας με 1-0 για την Πρέμιερ Λιγκ. Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα έπειτα από εκείνη με 3-1 από τη Γουέστ Χαμ για το Λιγκ Καπ. Κέρδισε μόνο δύο φορές στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει δύο νίκες στις τρεις αγωνιστικές των ομίλων, έχασε βαθμούς μόνο στην ήττα εκτός έδρας από τη Λανς με 2-1. Έχει βρει δίχτυα στους 25 από τους 26 πιο πρόσφατους αγώνες της στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ενώ το Over 2.5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί στις εφτά από τις εννιά τελευταίες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν κατάφερε να κερδίσει σε ακόμη ένα παιχνίδι η Σεβίλλη, έμεινε στην ισοπαλία με τη Θέλτα εκτός έδρας με 1-1 για τη Λα Λίγκα. Πλέον, μετράει τέσσερα διαδοχικά “Χ” στο πρωτάθλημα, ενώ παραμένει χωρίς νίκη σε πέντε ματς (0-4-1). Όσο για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχει μόνο δύο βαθμούς, καθώς έφερε δύο ισοπαλίες και έπειτα έχασε από την Άρσεναλ εντός με 1-2. Στα 12 από τα 16 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι.

Αντίδραση αναμένεται να βγάλει η Άρσεναλ, μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ, ενώ στο γήπεδό της συνήθως βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Από την άλλη, η Σεβίλλη αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα, όμως έχει ποιότητα μπροστά. Με τα δεδομένα αυτά, θα προτιμήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares