Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 11:44

Στοίχημα: Με ΑΕΚ στο 2.50 στην “καυτή” OPAP Arena

Σε Europa & Conference League στρέφεται σήμερα Πέμπτη (09/11) το ενδιαφέρον, με τις μάχες ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα.

Το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικό με αξία από την αναμέτρηση ΑΕΚ - Μαρσέιγ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά Europa League.

4η αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με την ΑΕΚ να υποδέχεται στις 22:00 στην “OPAP Arena” τη Μαρσέιγ. Η Ένωση άφησε βαθμούς στο τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στην Κηφισιά, με την οποία έμεινε στο 1-1 και υποχώρησε στο -4 από την κορυφή. Είχε προηγηθεί η νίκη με 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ, παραμένει αήττητη στα 5/6 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Με τέσσερις βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση του 2ου ομίλου στο Γιουρόπα Λιγκ και στο -1 από τη σημερινή της αντίπαλο.

Στο 0-0 με τη Λιλ έμεινε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος η Μαρσέιγ, βρίσκεται στην 9η θέση της Ligue 1 μετά το πέρασμα 10 αγωνιστικών. Είχε προηγηθεί η νίκη με 3-1 κόντρα στην ΑΕΚ, βρίσκεται στην κορυφή του 2ου γκρουπ με πέντε βαθμούς. Θα παραταχθεί σήμερα με απουσίες, θα έχει δύσκολο έργο, κόντρα στην ΑΕΚ που εντός έδρας είναι αποτελεσματική και έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Η Ένωση έχει το προβάδισμα, τη στιγμή που οι Μασσαλοί έχουν ηττηθεί και στις τρεις τελευταίες εξόδους τους. Άσσος σε απόδοση 2.50.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares