Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 11:42

Στοίχημα: Με μομέντουμ & έδρα η Μίλαν στο 2.06

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στη δράση και οι αναμετρήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ξεχωρίζουν από το κουπόνι της Τρίτης (28/11). Παράλληλα δράση έχουμε στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας αλλά και σε Γαλλία, Ιταλία και Σκωτία.

Το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικα στοιχηματος ποδοσφαιρου από το Τσάμπιονς Λιγκ και το μεγάλο ματς Μίλαν - Ντόρτμουντ, το οποίο θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Στις 22:00 η Μίλαν υποδέχεται την Ντόρτμουντ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το εμπόδιο της Φιορεντίνα με 1-0 κατάφερε να ξεπεράσει στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος η Μίλαν, που συμπλήρωσε τρία ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται στην 3η θέση του 6ου ομίλου, στο -1 από την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και στο -2 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί απόψε την έδρα της, προκειμένου να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, στο Σαν Σίρο έχει κερδίσει εκεί και τα δύο πιο πρόσφατα ματς για τη Serie A και το Champions League.

Με 4-2 της Γκλάντμπαχ επικράτησε η Ντόρτμουντ, αντιδρώντας σωστά μετά την ήττα με 2-1 από την Στουτγκάρδη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει κερδίσει και τα δύο τελευταία παιχνίδια της, κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν στα τρία πιο πρόσφατα, με επτά βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή του γκρουπ. Η Μίλαν θέλει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο απόψε την έδρα της, προκειμένου να κάνει βήμα πρόκρισης, έχει το προβάδισμα στο Σαν Σίρο, κόντρα στην Ντόρτμουντ που παραμένει χωρίς νίκη στις δύο τελευταίες εξόδους της. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους και κρατάμε τον άσσο σε απόδοση 2.06.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr! 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares