Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 11:35

Στοίχημα: Σκοράρουν & πληρώνουν 1.97 στο “Rams Park”

Γεμάτο είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα Τετάρτη (29/11) και πέρα από ευκαιρίες στα προγνωστικα στοιχηματοσ μπασκετ ξεχωρίζουν και ποδοσφαιρικές προτάσεις για τις λαμπερές αναμετρήσεις του Champions League.

Το Betarades.gr έχει εντοπίσει μια δυνατή επιλογή από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, συγκεκριμένα από τον αγώνα Γαλατασαράι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακολουθούν η ανάλυση και το προγνωστικό.

Κέρδισε την Αλάνιασπορ με 4-0 εντός έδρας η Γαλατασαράι τελευταία για το πρωτάθλημα Α’ Τουρκίας. Εκεί ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τη Φενερμπαχτσέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ικάρντι αυτή τη σεζόν έχει σκοράρει 16 τέρματα. Στο Champions League τώρα, παρόλο που ήταν μαχητική στα δύο ματς με την Μπαγερν ηττήθηκε με 1-2 σε αμφότερα, είναι προτελευταία στον όμιλο με τέσσερις βαθμούς. Το Over 2.5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Πήρε τη νίκη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας κόντρα στην Έβερτον με 3-0 στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή ήταν η πέμπτη φορά που κέρδισε στα έξι τελευταία ματς της στο πρωτάθλημα, έχει μειώσει στο -6 από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Παραμένει τελευταία στον όμιλό της στον Champions League με τρεις βαθμούς. Τελευταία ηττήθηκε εκτός έδρας από την Κοπεγχάγη με 4-3. Και οι δύο αντίπαλοι σκόραραν στα οκτώ από τα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια της εκτός έδρας στο Champions League.

Εξαιρετικά σημαντική η αναμέτρηση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να κερδίσει για να κρατά την τύχη της στα χέρια της σε δύο εβδομάδες στο ματς εντός με την Μπάγερν. Από την άλλη, η Γαλατασαράι έχει εμφανιστεί μάχιμη στα “μεγάλα” ματς του ομίλου και με τα δεδομένα αυτά περιμένουμε το σκορ να ξεφύγει. Θα ποντάρουμε στο Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.97.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares