Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 12:12

Στοίχημα: Πληρώνει 2.00 το combo της Άντερλεχτ

Μεγάλο ενδιαφέρον, αγωνιστικό και στοιχηματικό, παρουσιάζουν οι αγώνες στο κουπόνι της Παρασκευής (01/12).

Αν αναρωτιέστε τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα το Betarades.gr έχει για έσας την απάντηση. Η πρόταση της ημέρας έρχεται από την ανώτερη κατηγορία του Βελγίου και την αναμέτρηση Βέστερλο - Άντερλεχτ.

Από εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τη Σαρλερουά στις καθυστερήσεις προέρχεται η Βέστερλο. Είχαν προηγηθεί μια νίκη και μια ισοπαλία για το πρωτάθλημα του Βελγίου, εκτός έδρας με 2-0 επί της Λέουβεν και στο γήπεδό της (3-3) απέναντι στη Σεντ Τρούιντεν. Μόνο φόβητρο δεν αποτελεί η έδρα της, καθώς έχει ηττηθεί στις πέντε από τις εφτά τελευταίες αναμετρήσεις της, ενώ έχει και μια ισοπαλία και μια νίκη, με 1-0 επί της Κορτράικ. Αυτό ήταν και το μοναδικό από τα προαναφερθέντα παιχνίδια που κράτησε ανέπαφη την εστία της. Αντίθετα, είναι αρκετά παραγωγική, καθώς έχει καταφέρει να σημειώσει γκολ σε πέντε εξ αυτών.

Την τέταρτη νίκη της στα πέντε τελευταία παιχνίδια πέτυχε η Άντερλεχτ, επικρατώντας με 2-1 στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Μόλενμπεκ. Στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές είχε περάσει με 3-0 από την έδρα της Σερκλ Μπριζ, ενώ αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) με τη Γάνδη και πάλι μακριά από το γήπεδό της. Δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, με 3-2 από τη Σταντάρ Λιέγης, είναι ο απολογισμός στους τέσσερις τελευταίους εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος. Διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, έχοντας πετύχει 29 γκολ σε 15 παιχνίδια. Μόνο σε δύο από τα δέκα τελευταία ματς, όμως, σε όλες τις διοργανώσεις, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν.

Φορμαρισμένη η Άντερλεχτ, καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα, ενώ μείωσε στους -4 τη διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας και την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Σκοράρει με ευκολία και δύσκολα θα αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στην αδύναμη Βέστερλο, που δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Επιλέγουμε το διπλό & over 1,5 σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares