Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 14:33

Στοίχημα: Αμφίτερμα σε απόδοση 1.90 στο “Σαν Σίρο”

Άκρως ενδιαφέρουσα είναι η αγωνιστική δράση αυτό το Σάββατο (02/12) με ποδοσφαιρικούς αγώνες για εμπορικά πρωταθλήματα.

Τα προγνωστικα παμε στοιχημα που ξεχώρισε το Betarades.gr σήμερα προκύπτουν από τη Σέριε Α και το παιχνίδι Μίλαν - Φροζινόνε. Πάμε να δούμε που ποντάρουμε!

Προέρχεται από εντός έδρας ήττα (1-3) από τη Ντόρτμουντ, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η Μίλαν και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, σε ό,τι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο προηγούμενο ματς της διοργάνωσης είχε επικρατήσει με 2-1 στο Μιλάνο επί της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ακολούθησαν για τη Σέριε Α, η εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Λέτσε και η εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Φιορεντίνα. Αυτό ήταν και το μοναδικό από τα πέντε τελευταία ματς στο γήπεδό της που κράτησε ανέπαφη την εστία της. Ηττήθηκε, μάλιστα, στα τρία εξ αυτών. Αντίθετα, έχει πετύχει γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ανεξαρτήτως διοργάνωσης. 

Από τη δεύτερη νίκη στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις προέρχεται η Φροζινόνε, που επικράτησε εντός έδρας με 2-1 επί της Τζένοα. Δεύτερη συνεχόμενη στο γήπεδό της, μετά από αυτήν με το ίδιο σκορ επί της Έμπολι, ενώ στο ενδιάμεσο ηττήθηκε με 2-0 από την Ίντερ στο Μιλάνο. Έχει απολογισμό τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία, με 1-1 απέναντι στη Σαλερνιτάνα, στα πέντε πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Στα τρία από τα προαναφερθέντα ματς, πάντως, σημείωσε γκολ. Αντίθετα, σε κανένα από τα έντεκα τελευταία παιχνίδια της, για τη Σέριε Α και το Κύπελλο, δεν κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν. 

Χωρίς ψυχολογία και με πίεση η Μίλαν, μετά την ήττα από τη Ντόρτμουντ, που ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα, ενώ η Φροζινόνε παλεύει όλα τα παιχνίδια της και μπορεί να σκοράρει. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.90. Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares