Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 12:28

Στοίχημα: Περνάει από το Μπέργκαμο στο 2.09 με κάλυψη η Μίλαν

Γεμάτο με συναρπαστικούς αγώνες είναι το κουπόνι του Σαββάτου (09/12) και το Betarades.gr επέλεξε το πιο δυνατό προγνωστικό πάμε στοίχημα για να σας στείλει στο ταμείο. Η επιλογή της ημέρας έρχεται από τη Σέριε Α και την αναμέτρηση Αταλάντα - Μίλαν.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε που ποντάρουμε.

Χωρίς νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε η Αταλάντα, που έχασε εκτός έδρας με 3-0 από την Τορίνο. Είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες, εκτός έδρας με την Ουντινέζε (1-1) για τη Σέριε Α, εντός με τη Σπορτινγκ Λισαβόνας (1-1) για το Γιουρόπα Λιγκ και η ήττα στο γήπεδο της από τη Νάπολι (1-2). Έχει μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο Μπέργκαμο, με 1-0 επί της Στουρμ Γκρατς, ενώ μετράει ακόμα μια ισοπαλία και δυο ήττες. Το ματς με την ομάδα της Αυστρίας ήταν το μοναδικό από τα προαναφερθέντα που κράτησε ανέπαφη την εστία της. Κατάφερε να σκοράρει, πάντως, σε όλα.

Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, που κέρδισε με 3-1 στο “Σαν Σίρο” τη Φροζινόνε, ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί επικράτησή της στη Σέριε Α, μετά από το εντός έδρας 1-0 επί της Φιορεντίνα, ενώ στο ενδιάμεσο είχε ηττηθεί (1-3) από τη Ντόρτμουντ, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και πάλι στο γήπεδό της. Είναι αρκετά αποτελεσματική στην επίθεση, έχοντας σημειώσει εννιά γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Μόνο σε ένα εξ αυτών, βέβαια, κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν. Μια νίκη, μια ήττα και δύο ισοπαλίες, είναι ο απολογισμός της στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Αταλάντα, ενώ και η άμυνά της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, έχει δεχτεί έξι γκολ στα τρία τελευταία ματς. Κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Μίλαν, που σκοράρει με ευκολία, ενώ τα καταφέρνει, συνήθως, στο Μπέργκαμο. Θα επιλέξουμε το 2 (DNB) σε απόδοση 2.09.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares