Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 13:14

Στοίχημα: Πληρώνει 2.00 combo στο “Goodison Park”

Πλούσιο το μενού στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Κυριακής (10/12) με πλήθος αγώνων.

Οι αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ έχουν αναβληθεί, αλλά φυσικά δράση με ενδιαφέρον υπάρχει σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη και όχι μόνο. Το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικό για να σας στείλει στο ταμείο, από την Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι Έβερτον - Τσέλσι. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Tην τρίτη νίκη της στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ σημείωσε η Έβερτον, εντός έδρας με 3-0 επί της Νιουκάστλ. Είχαν προηγηθεί οι επικρατήσεις μακριά από το γήπεδό της επί των Κρίσταλ Πάλας (3-2) και Νότιγχαμ Φόρεστ (1-0), αλλά και η ήττα στο “Γκούντισον Παρκ” από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-3). Η τελευταία ήταν και η μοναδική φορά που έχασε εντός έδρας στους πέντε τελευταίους αγώνες, ενώ μετράει ακόμη μια νίκη και μια ισοπαλία, με 1-1 κόντρα στην Μπράιτον. Έχει πετύχει εφτά τέρματα στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Στα δυο τελευταία, μάλιστα, διατήρησε και το μηδέν στα μετόπισθεν.

Δεν έκανε και την καλύτερη δυνατή εμφάνιση η Τσέλσι και γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Ολντ Τράφορντ”. Δεύτερη σερί εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, καθώς είχε προηγηθεί η συντριβή με 4-1 από τη Νιουκάστλ, ενώ στο ενδιάμεσο είχε κερδίσει στο γήπεδό της με 3-2 την Μπράιτον. Δύο ήττες και τρεις νίκες, με πιο πρόσφατη το 4-1 επί της Τότεναμ, είναι ο απολογισμός της στα πέντε τελευταία παιχνίδια μακριά από το “Στάμφορντ Μπριτζ”. Είναι άκρως αποτελεσματική, καθώς έχει σκοράρει σε όλα. Δεν τα πάει το ίδιο καλά και στην άμυνα, έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα εξ αυτών.

Ξεπέρασε το ψυχολογικό σοκ από την ποινή αφαίρεσης δέκα βαθμών η Έβερτον, που βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι παραγωγική στην επίθεση. Σκοράρει με ευκολία, εμφανίζει, όμως, αδυναμίες στην άμυνα η Τσέλσι και δύσκολα θα αλλάξει αυτό στη σημερινή αναμέτρηση. Αναμένουμε παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ. Θα κρατήσουμε το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Κυριακής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares