Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 14:13

Στοίχημα: Πληρώνουν 2.05 τα γκολ στο Περιστέρι

Δυνατό είναι το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (13/01) με αναμετρήσεις που τραβούν το ενδιαφέρον.

Ξεκινάει και το Κόπα Άφρικα δίνοντας ακόμη περισσότερες επιλογές για στοίχημα. Το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικό για να σας στείλει στο ταμείο από αγώνα εντός συνόρων. Συγκεκριμένα, από το παιχνίδι Ατρόμητος - ΟΦΗ για τη Σούπερ Λιγκ. Ας δούμε παρακάτω που ποντάρουμε!

Διανύει περίοδο φόρμας ο Ατρόμητος που σημείωσε την τρίτη νίκη του στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, εκτός έδρας με 2-1 επί του Βόλου. Είχαν προηγηθεί αυτές στο Περιστέρι επί του Παναθηναϊκού (3-2) και της Κηφισιά (3-0), ενώ στο ίδιο γήπεδο αναδείχτηκε ισόπαλος (0-0) με τον Ολυμπιακό. Είναι αήττητος στην έδρα του, με απολογισμό τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες σε οκτώ αναμετρήσεις στη Σούπερ Λιγκ. Είναι αποτελεσματικός στην επίθεση, καθώς έχει καταφέρει να πετύχει 11 τέρματα στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες του στο γήπεδό του. Δεν τα πάει, ωστόσο, το ίδιο καλά και στην άμυνα, καθώς στα τέσσερα από τα προαναφερθέντα παιχνίδια δεν έμεινε ανέπαφη η εστία του.

Παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο σερί ματς ο ΟΦΗ, που αναδείχτηκε ισόπαλος (1-1) στην έδρα του με τη Λαμία. Είχαν προηγηθεί τρεις ήττες, στη Θεσσαλονίκη από Άρη (1-0) και ΠΑΟΚ (4-0) και στο Ηράκλειο από τον Αστέρα Τρίπολης (0-2). Αποδυναμώνεται σημαντικά μακριά από την Κρήτη, καθώς στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις του έχει τέσσερις ήττες, καθώς και μια ισοπαλία (0-0) απέναντι στην Κηφισιά. Έχει καταφέρει να σκοράρει στους πέντε από τους εννιά τελευταίους αγώνες του σε όλες τις διοργανώσεις. Πολύ άσχημη, όμως, η ανασταλτική λειτουργία του, καθώς σε κανένα από τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει πάρει ψυχολογία από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και θα κυνηγήσει στο γήπεδό του την τρίτη σερί νίκη, παίζοντας επιθετικά. Απέναντι στον ΟΦΗ, που εμφανίζει αμυντικές αδυναμίες, όμως, στην επίθεση έχει ποιότητα για να κάνει τη “ζημιά”. Περιμένουμε παιχνίδι με ρυθμό και ευκαιρίες. Θα ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares