Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 15:01

Στοίχημα: “Clasico” με γκολ στο 2.30

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (14/01) με ντέρμπι στην ελληνική Super League, δυνατά ματς στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και “clasico” στο Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Καθημερινά μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις μεταγραφές των ελληνικών ομάδων, όπως για τις ΠΑΟ Μεταγραφές.

Στις 21:00 στο Ριάντ διεξάγεται ο τελικός του Σούπερ Καπ Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα. Η “βασίλισσα” κατάφερε να ξεπεράσει στον ημιτελικό το εμπόδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης στην παράταση, παραμένει αήττητη από τον Σεπτέμβριο, συμπλήρωσε 20 ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα ξεπέρασε το εμπόδιο της Οσασούνα στα ημιτελικά, με νίκη 2-0. Τέταρτη διαδοχική σε όλες τις διοργανώσεις, η πίεση για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ είναι μεγάλη στο στρατόπεδο των “μπλαουγκράνα”, που αναζητούν παράλληλα εκδίκηση για την οδυνηρή ήττα στο “Μονζουίκ” από τους Μαδριλένους στο πρωτάθλημα. Σε στοιχηματικό επίπεδο οι δύο ομάδες δεν είναι τόσο ισοδύναμες αυτήν την εποχή, η Ρεάλ Μαδρίτης υπερέχει ξεκάθαρα έναντι της Μπαρτσελόνα, η οποία ακόμα και στις νίκες της δεν πείθει με τον τρόπο που παίζει. Δεν περιμένουμε να γίνει παιχνίδι τακτικής από κάποια από τις δύο πλευρές, το απέφυγαν όλες στους ημιτελικούς, είναι εμφανές ότι θέλουν να δώσουν γκολ και θέαμα και το ίδιο αναμένουμε και στον τελικό. Επιλογή το ασιατικό over 3,0 σε απόδοση 2.30.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares