Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 13:32

Στοίχημα: Αξίζει ρίσκο σε απόδοση 3.35 στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Αυτή την Τετάρτη (17/01) στο πρόγραμμα ποδοσφαίρου τραβούν το ενδιαφέρον οι αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλα, μπορείτε να δείτε όλες τις Ολυμπιακός Μεταγραφές καθώς και όλων των μεγάλων ελληνικών και ξένων συλλόγων με επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Επιλογή με μεγάλη αξία ξεχώρισε σήμερα το Betarades.gr για το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Πάμε να δούμε το προγνωστικό παρακάτω!

Κέρδισε την Κηφισιά ο Ολυμπιακός τελευταία με 3-2 για τη Σούπερ Λιγκ. Έκανε έτσι την επιστροφή στις νίκες έπειτα από τέσσερις αναμετρήσεις που είχε μείνει μακριά από αυτή. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας πρωταθλήματος και στο -6 από την κορυφή. Μετράει τρεις νίκες σε εφτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Να σημειωθεί ότι το πρώτο ματς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό είχε λήξει 1-1. Το Under 2.5 επιβεβαιώθηκε στα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Ισόπαλος 2-2 με την ΑΕΚ αναδείχτηκε ο Παναθηναϊκός την περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα. Η ισοφάριση που δέχτηκαν οι πράσινοι ήρθε στο φινάλε. Πλέον στην κατάταξη της Σούπερ Λιγκ ισοβαθμούν στην κορυφή με τον ΠΑΟΚ και είναι στο +2 από την ΑΕΚ. Απώλεια απόψε ο κομβικός Ιωαννίδης που είναι τραυματίας. Ο Παναθηναϊκός είχε 2 - 3 γκολ στα εφτά από τα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια του ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Κρίσιμη η αναμέτρηση, αναμένεται οι ομάδες να παρουσιάσουν νεύρα και άγχος, αλλά και να είναι πιο επιφυλακτικές στο παιχνίδι τους. Ιδίως προς το φινάλε του ματς αν όλα δείχνουν πως θα πάει σε παράταση. Θα πάρουμε το ρίσκο και θα προτιμήσουμε το Χ σε απόδοση 3.35.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares