Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 10:14

Στοίχημα: Combo με γκολ στο 2.25 στο “Metropolitano”

Παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Πέμπτης (25/01), με τις αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ισπανίας και Αγγλίας να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην stoiximan.

Στις 22:00 η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Σεβίλλη για τη φάση των “8” του Κυπέλλου Ισπανίας σε μονό παιχνίδι. Το εμπόδιο της Γρανάδας κατάφερε να ξεπεράσει η Ατλέτικο Μαδρίτης, της οποίας επικράτησε με 1-0 στο πρωτάθλημα και ενώ είχε προηγηθεί η μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Στη Λα Λίγκα βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης, η έδρα της είναι το μεγάλο της “όπλο”, κάτι που θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει απόψε ιδανικά.

Στη 17η θέση της Λα Λίγκα η Σεβίλλη, έρχεται από ντροπιαστική ήττα με 5-1 από τη Χιρόνα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα στη Λα Λίγκα. Στο Κύπελλο κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Χετάφε με 3-1 εκτός έδρας για να φτάσει στους “8” της διοργάνωσης. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Σεβίλλη μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση, απέδειξε όμως και κόντρα στη Χετάφε πως είναι ομάδα των νοκ άουτ αγώνων. Περιμένουμε την ομάδα του Κίκε Φλόρες να δυσκολέψει το φαβορί της αναμέτρησης, Ατλέτικο Μαδρίτης και να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Θα κρατήσουμε το συνδυαστικό G/G & Over 2.5 σε απόδοση 2.25.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares