Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 11:33

Στοίχημα: Combo στο 2.12 στο “Stamford Bridge”

Αρκετές αναμετρήσεις τραβούν τα βλέμματα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής (26/01), με δράση σε εμπορικές διοργανώσεις της Ευρώπης.

Όλα τα παιχνίδια της ημέρας θα τα βρείτε στην bet365 με κορυφαίες αποδόσεις. Η δυνατή στοιχηματική επιλογή του Betarades.gr προκύπτει από την Αγγλία και το FA Cup, συγκεκριμένα από τον αγώνα Τσέλσι - Άστον Βίλα. Πάμε να δούμε το προγνωστικό παρακάτω.

Πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και συνέτριψε με 6-1 στην έδρα της τη Μίντλεσμπρο η Τσέλσι και προκρίθηκε στον τελικό του Carabao Cup. Στον εκτός έδρας ημιτελικό είχε ηττηθεί με 1-0, ενώ από από τρεις σερί νίκες προέρχεται και στην Premier League, εντός επί των Κρίσταλ Πάλας (2-1) και Φούλαμ (1-0) και εκτός επί της Λούτον (3-2). Είναι πανίσχυρη στο “Stamford Bridge”, όπου έχει κερδίσει τους έξι από τους εφτά πιο πρόσφατους αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι άκρως αποτελεσματική στην επίθεση, έχοντας πετύχει 11 τέρματα στα τρία τελευταία εντός έδρας ματς. Στα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα, όμως, δεν κράτησε το μηδέν.

Στο τελευταίο παιχνίδι της, καθώς προέρχεται από ρεπό, η Άστον Βίλα αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με την Έβερτον για την Premier League. Είχαν προηγηθεί δυο νίκες, εντός με 3-2 επί της Μπέρνλι για το πρωτάθλημα και εκτός έδρας με 1-0 επί της Μίντλεσμπρο για το FA Cup. Τα πάει αρκετά καλά μακριά από το γήπεδό της, έχοντας δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, με 3-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στα τέσσερα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει σημειώσει γκολ, μάλιστα, στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς. Στα τρία εξ αυτών, δεν διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Θα παίξει φουλ επίθεση η Τσέλσι, που πετυχαίνει εύκολα γκολ, ωστόσο η άμυνά της δεν ανταποκρίνεται το ίδιο καλά. Δύσκολα θα τα καταφέρει και απέναντι στην Άστον Βίλα, που σκοράρει με ευκολία. Αναμένουμε παιχνίδι με πολλές φάσεις, καθώς αμφότερες θέλουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του FA Cup. Θα επιλέξουμε το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.12.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares