Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 10:28

Στοίχημα: Αμφίσκορο στο 2.02 στο “Auguste Bonal”

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις είναι το κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης (06/02) με δυνατά παιχνίδια στα Κύπελλα Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας και Γαλλίας.

Το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικό με αξία από την αναμέτρηση Σοσό - Ρεν, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων στην bet365.

Νοκ άουτ αναμέτρηση για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Γαλλίας με τη Σοσό να υποδέχεται στις 21:45 τη Ρεν. Ομάδα της τρίτης κατηγορίας η Σοσό, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Ερυθρό Αστέρα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, βρίσκεται στην 4η θέση της National 1, δίνοντας μάχη για την άνοδο. Βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, τρέχει ένα αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, για να φτάσει στους “16” του Κυπέλλου απέκλεισε στην προηγούμενη φάση τη Ρεμς.

Από την πλευρά της η Ρεν έχει δικαιολογημένα τον τίτλο του φαβορί στο αποψινό ματς, βρίσκεται στην 9η θέση της Ligue 1, διανύοντας την καλύτερη της περίοδο. Επικράτησε με 2-1 της Μονπελιέ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, τρέχει ένα αήττητο σερί επτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κερδίσει τους πέντε απ’ αυτούς. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Σοσό ευελπιστεί να κάνει ακόμη μια έκπληξη στο κύπελλο, δεν έχει να χάσει κάτι κόντρα στην πολύ πιο ποιοτική Ρεν και θεωρούμε ότι μπορεί να βρει δίχτυα. Κρατάμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.02.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares