Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 11:10

Στοίχημα: Στο 1.95 combo με γκολ στο “Parc des Princes”

Το ενδιαφέρον για στοίχημα στρέφεται κυρίως σε διοργανώσεις κυπέλλων στην Ευρώπη σήμερα Τετάρτη (07/02).

Το Betarades.gr εντόπισε δυνατό προγνωστικό για να σας στείλει στο ταμείο, για την αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν - Μπρεστ για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Γαλλίας. Ας δούμε, λοιπόν, που ποντάρουμε!

Έρχεται από νίκη η Παρί Σεν Ζερμέν επί της Στρασμπούργκ εκτός έδρας με 2-1 για το πρωτάθλημα. Παραμένει αήττητη σε 14 σερί παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις. Στη Λιγκ 1, βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης και στο +8 από τη Νις. Έχει κερδίσει τα εννιά από τα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια εντός έδρας, ενώ στο ίδιο διάστημα έχει και δύο ισοπαλίες. Στους δύο προηγούμενους γύρους του Κυπέλλου Γαλλίας απέκλεισε τη Ρεβέλ με 9-0 και την Ορλεάν με 4-1, εκτός έδρας και στις δύο περιπτώσεις. Με Goal/Goal και Over 2.5 έληξαν οι τρεις τελευταίοι αγώνες της.

Ισόπαλη με 0-0 εντός έδρας αναδείχτηκε η Μπρεστ με τη Νις πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία έπειτα από το 2-2 στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν. “Τρέχει” ένα αήττητο σερί έντεκα αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, με οκτώ νίκες και τρία “Χ”. Στη βαθμολογία της Λιγκ 1 είναι στην τρίτη θέση και στο -3 από της Νις, καθώς και στο +1 από Μονακό και Λιλ. Πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο διαδοχικά από την Ανζέ με 1-0 εντός και έπειτα από την Τρέλισακ με 2-1 εκτός. Έχει πετύχει τέρμα και στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της.

Διαθέτει περισσότερη ποιότητα η Παρί Σεν Ζερμέν και είναι το φαβορί της αναμέτρησης, παίζοντας και στο γήπεδό της. Από την άλλη, η Μπρεστ παρουσιάζεται μαχητική και έδειξε καλό πρόσωπο στη συγκεκριμένη έδρα στο παιχνίδι πρωταθλήματος ανάμεσα στις δύο ομάδες. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal και Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares