Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 09:58

Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στο 2.11 στο “Robert Diochon”

Μπορεί οι ρυθμοί να πέφτουν στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Πέμπτης (08/02), ωστόσο για ακόμη μια ημέρα στο πρόγραμμα υπάρχουν δυνατά ματς αλλά και αμέτρητες ευκαιρίες για στοίχημα.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από το Κύπελλο Γαλλίας και την αναμέτρηση Ρουέν - Μονακό, ενώ προτάσεις μπορείτε να βρείτε για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της ημέρας, όπως προγνωστικα euroleague.

Στις 21:45 η Ρουέν υποδέχεται τη Μονακό σε νοκ - άουτ παιχνίδι για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Γαλλίας. Ομάδα της Γ’ Κατηγορίας η Ρουέν, βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος μετά το πέρασμα 18 αγωνιστικών. Ηττήθηκε και στα δύο τελευταία παιχνίδια της από Νιμ (2-0) και Βερσέιγ (1-2), για να φτάσει στους “16” του Κυπέλλου ξεπέρασε το εμπόδιο της Τουλούζ και ψάχνει και απόψε την έκπληξη.

Στην 5η θέση της Ligue 1 η Μονακό είναι δικαιολογημένα το μεγάλο φαβορί της αποψινής αναμέτρησης και θέλει την πρόκριση για ψυχολογικούς λόγους. Αναδείχθηκε ισόπαλη με Μαρσέιγ (2-2) και Χάβρη (1-1) στα δύο τελευταία ματς στο πρωτάθλημα, όπου πανηγύρισε μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Σε στοιχηματικό επίπεδο πρόκειται για ματς με ξεκάθαρο φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από τη Μονακό. Ωστόσο, η Ρουέν δεν μπορεί να υποτιμηθεί σε καμία περίπτωση, στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την περσινή Κυπελλούχο Τουλούζ. Η Μονακό δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν, θα δώσει ευκαιρίες στους γηπεδούχους. Επιλογή το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.11.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares