Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 12:24

Στοίχημα: Πληρώνουν 2.28 τα γκολ στο “Olimpico”

Πλούσιο το μενού στο ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου (10/02) με ποικιλία αγώνων από συναρπαστικά πρωταθλήματα.

Στο προγραμμα σουπερ λιγκ σήμερα υπάρχουν ενδιαφέροντα παιχνίδια, ενώ το Betarades.gr εντόπισε μια στοιχηματική επιλογή με αξία από τη Σέριε Α και την αναμέτρηση Ρόμα - Ίντερ. Η ανάλυση και το προγνωστικό ακολουθούν.

Νικηφόρο σερί τριών αγώνων στη Σέριε Α για τη Ρόμα, από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ο Ντε Ρόσι, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της συνέτριψε στο “Olimpico” με 4-0 την Κάλιαρι. Στο ίδιο γήπεδο είχε επικρατήσει με 2-1 επί της Βερόνα, ενώ εκτός έδρας νίκησε με 2-1 τη Σαλερνιτάνα. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, όπου κέρδισε τα οκτώ από τα δέκα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει και δυο ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 1-1 με την Αταλάντα. Είναι άκρως αποτελεσματική στην επίθεση, έχοντας σημειώσει οκτώ τέρματα στους τρεις τελευταίους αγώνες. Μόνο σε έναν από τους οκτώ πιο πρόσφατους, όμως, κράτησε το μηδέν.

Πανηγύρισε σπουδαία νίκη, με 1-0 στο ντέρμπι κορυφής με τη Γιουβέντους στο “Giuseppe Meazza” η Ίντερ και αύξησε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από την αντίπαλό της. Ήταν η έκτη σερί επικράτησή της, ενώ στις πιο πρόσφατες για τη Σέριε Α, κέρδισε εκτός έδρας τις Νάπολι και Φιορεντίνα, αμφότερες με 1-0. Μακριά από το γήπεδό της, εξάλλου, έχει κερδίσει τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς, με εξαίρεση το 1-1 με την Τζένοα. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, με 51 τέρματα σε 22 αγώνες. Στα τρία από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας, μάλιστα, κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Με «αέρα» η Ρόμα, που απέκτησε αυτοπεποίθηση μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και σκοράρει με ευκολία. Συνεχίζει το εντυπωσιακό της σερί η Ίντερ, που πετυχαίνει γκολ με συνέπεια, εντός και εκτός έδρας, ενώ έχει ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Περιμένουμε να έχει ρυθμό και φάσεις το παιχνίδι. Θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.28.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares