Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 10:30

Στοίχημα: Ντέρμπι κορυφής με γκολ στο 2.20 στην Τούμπα

Πλούσιο σε συναρπαστικές αναμετρήσεις είναι για ακόμη μια Κυριακή το κουπόνι στοιχήματος, με δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ντέρμπι κορυφής στη Super League.

Από τις αναλύσεις αγώνων της ημέρας τo Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το ντέρμπι “δικεφάλων” ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, το οποίο θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Στην Τούμπα στρέφονται απόψε στις 20:00 τα βλέμματα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ στο σπουδαίο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στην κορυφή με 50 βαθμούς ο ΠΑΟΚ και στο +2 από την Ένωση, θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του, προκειμένου να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή. Επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η έβδομη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Λουτσέσκου.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της έδωσε την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΚ, που επικράτησε με 4-2 του Αστέρα Τρίπολης. Πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική της νίκη, προηγήθηκαν αυτές επί του ΟΦΗ (3-0) και του Ατρόμητου (0-5), συμπλήρωσε 15 παιχνίδια αήττητη στη Σούπερ Λιγκ. Σε στοιχηματικό επίπεδο πρόκειται για μεγάλο ντέρμπι, το πιο κρίσιμο ματς της μέχρι τώρα χρονιάς, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές και φορμαρισμένες ομάδες. Αμφότερες σκοράρουν με άνεση το τελευταίο χρονικό διάστημα, θεωρούμε ότι δεν πρόκειται να διαφοροποιήσουν το στυλ τους, θα ψάξουν το γκολ και τη νίκη. Περιμένουμε «ανοιχτό» ματς, επιλέγουμε Goal/Goal+Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares