Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 11:16

Στοίχημα: Συνδυαστικά με γκολ στο 2.44 στο “Municipal”

Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει σήμερα Δευτέρα (12/02) το κουπόνι στοιχήματος, με δράση σε Premier League, La Liga & Serie A και ενώ από αύριο Τρίτη οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφουν στη δράση.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Αρούκα - Πόρτο, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και ενώ εσείς μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα μέσα από τον αναλυτικό οδηγό του Betarades.gr.

Στις 22:15 η Αρούκα υποδέχεται την Πόρτο για την 21η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας. Στην 8η θέση της κατάταξης οι γηπεδούχοι, έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία στο αποψινό παιχνίδι, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν με 2-1 της Πορτιμονένσε εκτός έδρας. Ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη της Αρούκα στο πρωτάθλημα, προηγήθηκαν αυτές κόντρα σε Βιζέλα (5-0) και Εστορίλ (1-2).

Στην 3η θέση η Πόρτο και στο -7 από την κορυφή, θέλει να μειώσει τη διαφορά και δεν έχει περιθώρια λάθους στο αποψινό ματς. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Ρίο Άβε, είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές νίκες, τρέχει ένα αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων στην Πριμέιρα Λίγκα. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Αρούκα βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ, αγωνίζεται χωρίς βαθμολογική πίεση και θα επιχειρήσει να κάνει ξανά τη ζημιά στο φαβορί. Δεν παίζει κλειστά ούτε απέναντι στους “μεγάλους” και θα βοηθήσει να γίνει γρήγορο και πλούσιο ματς. Επιλογή μας το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.44.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares