Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 12:03

Στοίχημα: Σκοράρουν στο 1.93 Παρί και Σοσιεδάδ

Αρκετά ενδιαφέρουσες οι αναμετρήσεις στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Τετάρτης (14/02) για ποντάρισμα στις στοιχηματικές εταιρίες.

Με δράση στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ, από όπου έρχεται και δυνατή επιλογή του Betarades.gr. Συγκεκριμένα, για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Σοσιεδάδ. Πάμε να δούμε το προγνωστικό παρακάτω!

Από νίκη προέρχεται η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Λιλ εντός έδρας με 3-1 για τη Λιγκ 1. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη, έπειτα από το 3-1 επί της Μπρεστ για το Κύπελλο Γαλλίας και το 2-1 εκτός έδρας με τη Στρασμπούργκ. Μετράει 12 νίκες στις τελευταίες 14 αγωνιστικές με απολογισμό 12-2-0, είναι πρώτη στην κατάταξη του πρωταθλήματος και στο +11 από τη δεύτερη Νις. Όσο για το Τσάμπιονς Λιγκ, κέρδισε στον όμιλό της δύο φορές εντός, τη Ντόρτμουντ με 2-0 και τη Μίλαν με 2-0 και πήρε την πρόκριση ως δεύτερη. Έχει πετύχει 2+ γκολ στα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Την ήττα γνώρισε η Ρεάλ Σοσιεδάδ από την Οσασούνα με 0-1 εντός έδρας για τη Λα Λίγκα το περασμένο Σάββατο. Δεν έχει καταφέρει να πετύχει γκολ για τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια, έχοντας “λευκές” ισοπαλίες με τη Μαγιόρκα για το Κύπελλο Ισπανίας, και τη Χιρόνα εκτός και τη Βαγεκάνο εντός για το πρωτάθλημα. Τα πήγε εξαιρετικά στον όμιλό της του Τσάμπιονς Λιγκ, βγήκε πρώτη με τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα από αυτά τα ματς, δεχόμενη μόνο δύο τέρματα. Στα οκτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχει επιβεβαιωθεί το Under 2.5 γκολ.

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει η Παρί, που αγωνίζεται στο γήπεδό της και πετυχαίνει γκολ με άνεση, ωστόσο αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα. Δεν είναι σε φόρμα μεν η Σοσιεδάδ, αλλά ήταν αήττητη στον όμιλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι σε θέση να βρει τα δίχτυα. Θα ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.93.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares