Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 12:20

Στοίχημα: Διπλασιασμός με Over στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Πλούσιο το μενού στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Πέμπτης (15/02) με αναμετρήσεις για διασυλλογικές διοργανώσεις της Ευρώπης.

Το Betarades.gr έχει επιλέξει δυνατά προγνωστικα europa league ενώ έχει ξεχωρίσει πρόταση με αξία και από το Europa Conference League και τον αγώνα Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος. Ας δούμε που ποντάρουμε παρακάτω!

Δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει ο Ολυμπιακός εντός έδρας το περασμένο Σάββατο τον ΟΦΗ με 4-0 για τη Σούπερ Λιγκ. Έκανε με τον τρόπο αυτό την επιστροφή στις νίκες έπειτα από το 2-0 εκτός έδρας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μετράει τέσσερις νίκες σε πέντε αγωνιστικές και βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος και στο -7 από την κορυφή. Στον όμιλό του στο Europa League τερμάτισε τρίτος και συνεχίζει στο Conference League. Ντεμπούτο κάνει απόψε στον πάγκο του ο Μεντιλίμπαρ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με Over 2.5 γκολ έληξαν τα πέντε από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς του.

Από νίκη εκτός έδρας επί της Ντέμπρετσεν με 2-1 έρχεται η Φερεντσβάρος για το πρωτάθλημα Α’ Ουγγαρίας. Έχει πλέον τρία διαδοχικά “τρίποντα” μετά τη χειμερινή διακοπή, με συνολικό σκορ και στα τρία αυτά ματς 10-3. Φέτος έχει σημειώσει μόνο τέσσερις ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, την πιο πρόσφατη στις 10 Δεκεμβρίου. Στη βαθμολογία πρωταθλήματος είναι στο -1 από την κορυφή και την Πακς. Όσο για το Conference League, στον όμιλό της ήταν αήττητη, πέτυχε δύο νίκες κόντρα στην Τσουκαρίτσκι και προκρίθηκε ως δεύτερη. Οι τρεις τελευταίοι αγώνες του ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης είχαν τουλάχιστον τρία γκολ.

Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, παίζει στην έδρα του με νέο τεχνικό στον πάγκο, θέλει να διακριθεί στην Ευρώπη. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος η Φερεντσβάρος, ωστόσο, που παρέμεινε αήττητη στη φάση των ομίλων και έχει διαδοχικές νίκες τελευταία. Αναμένουμε η αναμέτρηση να έχει ρυθμό και το σκορ να πάει ψηλά, θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares