Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 15:55

Στοίχημα: Με το G/G στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Παιχνίδια για όλα τα γούστα περιλαμβάνει το κυριακάτικο κουπόνι στοιχήματος, με ντέρμπι στη Super League, σπουδαία ματς στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και δυνατές αναμετρήσεις σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το Betarades.gr ξεχώρισε από τα προγνωστικα στοιχήματος πρόταση από το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, το οποίο θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Στις 20:30 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική της Super League. Το αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει μόνη στην κορυφή ψάχνει απόψε η ομάδα του Λουτσέσκου, που θέλει να αφήσει στην άκρη την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, συμπλήρωσε πέντε ματς αήττητος, καθώς προηγήθηκαν οι νίκες κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα (4-0), Βόλο (1-5), Παναθηναϊκό (2-1) και Ατρόμητο (0-2).

Στην 4η θέση με 44 βαθμούς ο Ολυμπιακός, κατάφερε την Πέμπτη να επικρατήσει με 1-0 της Φερεντσβάρος, αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης στους “16” του Κόνφερενς Λιγκ. Είχε προηγηθεί η νίκη με 4-0 κόντρα στον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, όπου έχει κερδίσει τα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια του εκεί. Σε στοιχηματικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ έρχεται από ήττα, οφείλει να βγάλει αντίδραση, εντός έδρας σκοράρει σχεδόν πάντα. Ο Ολυμπιακός έβγαλε άλλο «αέρα» στο ντεμπούτο του Μεντιλίμπαρ, είχε αυτοπεποίθηση και σήμερα έχει ισχυρό κίνητρο, με νίκη θα μειώσει στο -4 από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares