Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 11:58

Στοίχημα: Over με αξία στον ημιτελικό στο Ηράκλειο

Συναρπάζουν οι αναμετρήσεις στο ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου (17/02) με δράση σε εμπορικά πρωταθλήματα.

Στο Betarades.gr μπορείτε να τσεκάρετε τη Βαθμολογία Σούπερ Λιγκ καθώς και όλων των μεγάλων διοργανώσεων. Ενώ για σήμερα είναι προγραμματισμένοι και οι ημιτελικοί του μπασκετικού Κυπέλλου Ελλάδας, με προγνωστικό να ξεχωρίζει για τον αγώνα Ολυμπιακός - Προμηθέας. Ας δούμε, λοιπόν, που ποντάρουμε!

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα ο Ολυμπιακός και στον προημιτελικό του ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας επικράτησε με 87-68 επί του Περιστερίου. Είχε πρώτους σκόρερ τους Λαρεντζάκη και Παπανικολάου που σημείωσαν από 15 πόντους. Ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις, με πιο πρόσφατες αυτή στο ελληνικό πρωτάθλημα με 93-87 εντός έδρας με το Μαρούσι και στην Ισπανία με 78 - 65 απέναντι στη Βαλένθια για την Ευρωλίγκα. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του σημείωσε περισσότερους από 80 πόντους. Σε έναν μόνο από τα πέντε τελευταία, όμως, δέχτηκε κάτω από 60.

Εύκολη πρόκριση για τον Προμηθέα στα ημιτελικά, καθώς συνέτριψε με 88-48 τον Πανιώνιο. Κορυφαίοι για την ομάδα της Πάτρας οι Ρέινολντς και Μπαζίνας, που σημείωσαν 16 και 13 πόντους, αντίστοιχα. Τρίτη σερί νίκη του, καθώς για το πρωτάθλημα είχε κερδίσει άνετα με 84-56 τον Απόλλωνα Πάτρας εκτός έδρας, ενώ για το FIBA Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε στην Ουγγαρία με 74-65 την ισραηλινή Χαποέλ Χολόν. Στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια του ο Προμηθέας σημείωσε περισσότερους από 70 πόντους.

Μπορεί να τα καταφέρει και κόντρα στον Ολυμπιακό, που είναι, βέβαια, το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση. Θα πάμε με το Over 70.5 πόντοι του Προμηθέα στο 1.98.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares