Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 10:18

Στοίχημα: Βγάζουν το Over στο 2.20 στην Πράγα

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις το κουπόνι στοιχήματος της Πέμπτης (22/02) με τα παιχνίδια του Europa & Conference League να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα, ενώ δράση έχουμε και στη Serie A.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Σπάρτα Πράγας - Γαλατασαράι, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά europa league.

Στις 22:00 στην Πράγα η Σπάρτα υποδέχεται τη Γαλατασαράι σε αγώνα ρεβάνς για τα playoffs του Europa League. Ηττήθηκε με 3-2 στο πρώτο ματς της Κωνσταντινούπολης η Σπάρτα Πράγας, αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί οκτώ αγώνων που έτρεχε.

Ακολούθησε η νίκη με 2-1 κόντρα στη Λίμπερετς για το πρωτάθλημα Τσεχίας, όπου με 56 βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή και στο +4 από τη Σλάβια Πράγας.

Από την πλευρά της η Γαλατασαράι έδωσε την Κυριακή (18/02) συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, επικρατώντας με 3-0 της Ανκαραγκουτσού εκτός έδρας. Ήταν η δέκατη σερί της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, συμπλήρωσε 14 ματς αήττητη, ενώ με 69 βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή της Super Lig και στο +2 από τη Φενερμπαχτσέ. Σε στοιχηματικό επίπεδο αμφότερες επιβεβαίωσαν ότι είναι ομάδες με υψηλές επιθετικές αρετές στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, η Γαλατασαράι δεν ξέρει να παίζει κλειστά, η Σπάρτα Πράγας θα διεκδικήσει το καλύτερο αποτέλεσμα στην έδρα της, άρα αναμένεται κι άλλο “ροντέο” απόψε. Επιλογή μας το Over 3 ασιατικό σε απόδοση 2.20.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares