Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 14:07

Στοίχημα: Σκοράρουν στο 1.95 Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ

Συναρπάζουν οι αναμετρήσεις στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Παρασκευής (23/02), με δράση σε πρώτης διαλογής διοργανώσεις ανά την Ευρώπη.

Όλοι οι αγώνες της ημέρας είναι διαθέσιμοι στο bet365 app για να ποντάρετε όπου και αν βρίσκεστε. Το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικό με αξία από την Ισπανία, συγκεκριμένα από τη Λα Λίγκα και το παιχνίδι Ρεάλ Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ. Ας περάσουμε, λοιπόν, στην ανάλυση και τη στοιχηματική πρόταση!

Επέστρεψε στις νίκες η Ρεάλ Σοσιεδάδ, που επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 απέναντι στη Μαγιόρκα. Είχαν προηγηθεί δύο συνεχόμενες ήττες, στη Γαλλία με 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, στο πρώτο ματς των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, και στο γήπεδό της με 1-0 από την Οσασούνα. Η τελευταία ήταν και η μοναδική φορά που έχασε στη «Ρεάλε Αρένα» στα εφτά τελευταία ματς, καθώς έχει ακόμη δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 0-0 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Έχει πετύχει γκολ στις δύο από τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις στο γήπεδό της. Μόνο σε ένα, όμως, από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της κράτησε το μηδέν.

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Βιγιαρεάλ, εντός έδρας με 1-1 απέναντι στην Χετάφε. Στο γήπεδό της έληξε χωρίς νικητή και χωρίς γκολ το ματς με την Κάντιθ, ενώ ακολούθησε το 1-1 με την Αλαβές στη Βιτόρια. Μια νίκη, με 5-3 επί της Μπαρτσελόνα, μια ισοπαλία και δύο ήττες, ήταν ο απολογισμός της στους τέσσερις τελευταίους αγώνες μακριά από την έδρα της για τη Λα Λίγκα. Έχει καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στα τρία από τα τέσσερα προαναφερθέντα παιχνίδια της. Αντίθετα, σε κανέναν εξ αυτών δεν διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Με «αέρα» η Ρεάλ Σοσιεδάδ από τη σημαντική νίκη της επί της Μαγιόρκα, την οποία θα αντιμετωπίσει τις επόμενες μέρες και για το Κύπελλο Ισπανίας, θα παίξει επιθετικά στο γήπεδό της, αντιμετωπίζει, ωστόσο, προβλήματα στην άμυνα. Βελτιωμένη αγωνιστικά η Βιγιαρεάλ, σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ με ευκολία, ενώ τα πάει καλά παραδοσιακά στο Σαν Σεμπαστιάν. Θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares