Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 11:50

Στοίχημα: Στο 2.25 combo με Ατλέτικο Μαδρίτης

Πλούσιο το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (24/02), με τα βλέμματα να στρέφονται στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για ποντάρισμα στις στοιχηματικες εταιριες.

Προγνωστικό με ιδιαίτερη αξία διάλεξε το Betarades.gr από τη Λα Λίγκα και το παιχνίδι Αλμερία - Ατλέτικο Μαδρίτης. Πάμε να δούμε αναλυτικά την πρόταση!

Δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη (0-8-17) στη Λα Λίγκα η Αλμερία,που προέρχεται από τη δεύτερη σερί ισοπαλία της, εκτός έδρας με 1-1 απέναντι στη Γρανάδα. Είχε προηγηθεί το εντός έδρας 0-0 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ για την 23η αγωνιστική είχε ηττηθεί με 2-1 στη Βαλένθια από την τοπική ομάδα. Τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα, με 3-0 από την Αλαβές, είναι ο απολογισμός της στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της στο γήπεδό της. Δεν σημείωσε τέρμα σε κανέναν από τους προαναφερθέντες αγώνες. Στους τέσσερις εξ αυτών, όμως, κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

Την τρίτη ήττα της στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις γνώρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, με 1-0 στο Μιλάνο από την Ίντερ, για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε χάσει στην έδρα της, με 1-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και εκτός με 1-0 από τη Σεβίλλη για τη Λα Λίγκα, ενώ για το πρωτάθλημα συνέτριψε στη Μαδρίτη με 5-0 τη Λας Πάλμας. Εκτός έδρας έχει μια νίκη, με 1-0 απέναντι στη Γρανάδα, μια ισοπαλία και δύο ήττες, στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Έχει πετύχει γκολ στα πέντε από τα οκτώ τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας. Μόνο στα τρία εξ αυτών κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Παλεύει τα παιχνίδια στην έδρα της η ουραγός Αλμερία, υπάρχει, ωστόσο, απογοήτευση για το ότι δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τη Γρανάδα. Παρά τις αλλαγές που είναι, πιθανόν, να κάνει ο Σιμεόνε, η Ατλέτικο Μαδρίτης αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες, ενώ περιμένουμε παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις και γκολ. Θα επιλέξουμε το combo 2 & Under 4.5 σε απόδοση 2.25.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares