Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 12:37

Στοίχημα: Με τα γκολ στην Ισπανία

Με ένα παιχνίδι από την Ισπανία θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά στοιχήματος της Δευτέρας (26/02). Η Χιρόνα υποδέχεται τη Βαγιεκάνο για την 26η αγωνιστική και εμείς θα κάνουμε “παιχνίδι” με τα γκολ.

Η Χιρόνα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-2 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το “χάρισε” σχεδόν το τρίποντο, καθώς και τα τρία γκολ που δέχθηκε προήλθαν από ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών της. Καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να συνεχίσει να… ζει το όνειρό της. Η υπόθεση τίτλος έχει πλέον δυσκολέψει πολύ, βέβαια, τώρα, όμως, πρέπει να διαφυλάξει και τη θέση της στην πρώτη τετράδα. Ήδη η Μπαρτσελόνα με τη νίκη που πήρε κόντρα στη Χετάφε την προσπέρασε, με ματς περισσότερο βέβαια, Ατλέτικο και Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι αρκετά πιο πίσω αλλά κι εκείνες την πλησίασαν το τελευταίο διάστημα.

Η Βαγιεκάνο, από την πλευρά της, στο τελευταίο παιχνίδι της, με τον Ινίγο Πέρεθ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της, πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας. Σημαντικός βαθμός, αν και όλα δείχνουν ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή της στην κατηγορία. Δεν κινδυνεύει άμεσα, η διαφορά της από την 18η Κάντιθ είναι 7 πόντοι, ωστόσο δεν μπορεί να αισθάνεται και ασφαλής.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, θεωρούμε ότι η Χιρόνα θα ψάξει αντίδραση και την επιστροφή στις νίκες, τη στιγμή που η Βαγιεκάνο μπορεί να έχει συμπληρώσει πέντε αγώνες χωρίς νίκη, αλλά έρχεται από το 1-1 με τη Ρεάλ και οι εμφανίσεις της συνολικά δεν ήταν άσχημες. Περιμένουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, “βλέπουμε” να σημειώνονται αρκετά τέρματα και θα πάμε με το Over 3 γκολ σε απόδοση 2.25.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares