Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 12:05

Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στο 2.06 στο “Vitality”

Μεγάλο ενδιαφέρον για στοιχημα παρουσιάζει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (27/02) με δράση μεταξύ άλλων για διοργανώσεις κυπέλλων σε όλη την Ευρώπη.

Το Betarades.gr διάλεξε δυνατό προγνωστικό από το Κύπελλο Αγγλίας και την αναμέτρηση Μπόρνμουθ - Λέστερ. Πάμε να δούμε, λοιπόν, που ποντάρουμε σήμερα!

Από ήττα έρχεται η Μπόρνμουθ, με 0-1 εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο Σάββατο για την Πρέμιερ Λιγκ. Έχασε μετά από βελτιωμένες εμφανίσεις, καθώς στα τέσσερα προηγούμενα από αυτό ματς στο πρωτάθλημα μετρούσε τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Έφτασε ως τους “16” του Κυπέλλου Αγγλίας αποκλείοντας τον προηγούμενο μήνα την ΚΠΡ με 2-3 εκτός καθώς και τη Σουόνσι με 5-0 εντός έδρας. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια στην έδρα της με Over 2.5 γκολ.

Έχασε εκτός έδρας από τη Λιντς με 3-1 η Λέστερ τελευταία στην Τσάμπιονσιπ. Παραμένει πρωτοπόρος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, ωστόσο η διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν μειώθηκε στο +6, στους μισούς βαθμούς δηλαδή μέσα σε μια εβδομάδα. Προηγουμένως στο Κύπελλο Αγγλίας απέκλεισε τη Μίλγουολ με 2-3 εκτός και την Μπερμιγχαμ με 3-0 εντός. Στα έξι από τα εφτά τελευταία ματς της μπήκαν τουλάχιστον τρία γκολ. 

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έχει η Μπόρνμουθ, καθώς τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία, αλλά δεν είναι σε καλό “φεγγάρι” και δέχεται τέρμα με ευκολία. Επιθετικός είναι ο τρόπος παιχνιδιού της Λέστερ και έτσι αναμένεται να παραταχθεί και σήμερα. Θα κρατήσουμε το Over 3.0 Ασιατικό σε απόδοση 2.06.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τρίτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares