Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 09:21

Στοίχημα: Με φιλοξενούμενους και γκολ!

Η εμβόλιμη αγωνιστική της Stoiximan Super League ξεχωρίζει στο στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (28/02). Μία επιλογή προκύπτει από εκεί, και μία ακόμη από το Κύπελλο Αγγλίας, το οποίο βρίσκεται στη φάση των “16”.

Κρίσιμη μάχη στα χαμηλά στρώματα για τη Βαθμολογία Σούπερ Λιγκ διεξάγεται στον Βόλο, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον Άρη και ηττήθηκαν με 2-0, στο ντεμπούτο του Χρήστου Κόντη στον πάγκο τους. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο ο Βόλος, δεν απείλησε, ενώ το σκορ θα μπορούσε να πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Ήταν η δεύτερη διαδοχή ήττα, τις δέκα τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει πανηγυρίσει νίκη και πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση, μαζί με ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε μία αναμέτρηση που έχανε 2-0, αλλά κατόρθωσε στο τέλος να πάρει τον πόντο, ενώ στο φινάλε είχε κλασική ευκαιρία για την ολική ανατροπή. Είχε προηγηθεί η νίκη στο Ηράκλειο με 4-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό, η παρουσία του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο έχει αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα των Κρητικών, οι οποίοι πλέον φιγουράρουν στο +7 από την τελευταία δυάδα.

Ο ΟΦΗ είναι σε καλή κατάσταση, σκόραρε έξι γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια του και δείχνει να βρίσκει τη χαμένη αυτοπεποίθηση του. Ο Βόλος, από την άλλη, είναι ντεφορμέ, δεν έχει ιδιαίτερη ποιότητα και μοιάζει να έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους και επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.00.

Ξεφεύγει το σκορ

Στο Λονδίνο στις 21:30 η Τσέλσι υποδέχεται τη Λιντς στο πλαίσιο της φάσης των “16” του Κυπέλλου Αγγλίας. Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση, με παράταση και πέναλτι, αν χρειαστεί σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια. Η Τσέλσι προέρχεται από την ήττα με 1-0 στην παράταση από τη Λίβερπουλ, στον τελικό του Λιγκ Καπ. Η εμφάνισή της δεν ήταν κακή, ωστόσο δεν κατόρθωσε να τελειώσει αποτελεσματικά τις φάσεις που δημιούργησε, με αποτέλεσμα να χάσει στο τέλος το τρόπαιο. Στόχος της σήμερα να αφήσει πίσω την απογοήτευση και να επανέλθει στα θετικά αποτέλεσμα, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία.

Η Λιντς, από την πλευρά της, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κέρδισε με 3-1 εντός έδρας τη Λέστερ στο ντέρμπι κορυφής της Τσάμπιονσιπ και συνεχίζει να διεκδικεί την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα επιδιώξει απόψε να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχεται από διαδοχικές νίκες, σκοράροντας εύκολα.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς, με πολλές φάσεις, ανάμεσα σε δύο ομάδες που διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά. Θα πάμε με το Over 3 γκολ, σε απόδοση 2.06.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares