Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 08:55

Στοίχημα: Διπλασιασμός με combo γκολ στη Σιόν

Οι συναρπαστικοί αγώνες για Κύπελλα σε όλη την Ευρώπη τραβούν το ενδιαφέρον στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (29/02).

Το Betarades.gr εντόπισε δυνατό προγνωστικό από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελβετίας και την αναμέτρηση Σιόν - Γιούνγκ Μπόις. Παράλληλα, με επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να τσεκάρετε τη Βαθμολογία Αγγλίας καθώς και όλων των μεγάλων διοργανώσεων. Πάμε τώρα στη στοιχηματική πρόταση της ημέρας!

Από εμφατική νίκη με 4-0 επί της Σαφχάουζεν έρχεται η Σιόν για τη Β’ Ελβετίας. Είναι πρωτοπόρος στην κατηγορία και το φαβορί για την άνοδο. Μετράει πέντε διαδοχικές νίκες εντός του 2024, ενώ παραμένει χωρίς ήττα σε 16 σερί παιχνίδια με απολογισμό 12-4-0. Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελβετίας βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ενώ τελευταία πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά το 2020. Το Goal/Goal επιβεβαιώθηκε σε έξι από τα οχτώ πιο πρόσφατα ματς της, ενώ στα πέντε από τα έξι τελευταία σημειώθηκαν Over 2.5 γκολ.

Γνώρισε την ήττα η Γιούνγκ Μπόις από τη Σερβέτ με 0-1 εντός έδρας πιο πρόσφατα στην Α’ Ελβετίας. Παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά πλέον η Σερβέτ την πλησίασε στους τέσσερις πόντους. Έδειξε να την έχει επηρεάσει ο αποκλεισμός από το Γιουρόπα Λιγκ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας (έχασε με 1-3 εντός, ακολούθησε το 1-1 εκτός). Στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ο απολογισμός της είναι 1-2-2, ενώ σε οχτώ εξόδους μετράει 2-2-4, σε αυτό το διάστημα κράτησε μόνο μια φορά ανέπαφη την εστία της. Πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο Ελβετίας κόντρα στη Λουγκάνο με 3-2.

Σε μεγάλη φόρμα η Σιόν, βρίσκει τα δίχτυα με ευκολία και είναι στην κορυφή της δεύτερης κατηγορίας. Από την άλλη, η Γιούνγκ Μπόις, που βρίσκεται στην πρώτη θέση της ανώτερης κατηγορίας, είναι αναμενόμενα το φαβορί, ωστόσο παρουσιάζει αμυντικά θέματα. Με τα δεδομένα αυτά, θα πάμε με το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.02.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares