Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 12:13

Στοίχημα: Αξίζει το πορτογαλικό Over στο 2.10

Γεμάτο με ενδιαφέροντες αγώνες το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Παρασκευής (01/03), που προσφέρονται σε κορυφαίες αποδόσεις στην bet365.

Μια δυνατή επιλογή για ποντάρισμα ξεχώρισε το Betarades.gr, από την ανώτερη κατηγορία της Πορτογαλίας και το παιχνίδι Τσάβες - Αρούκα. Πάμε να την τσεκάρουμε!

Προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία, με 1-1 απέναντι στην Εστρέλα Αμαδόρα η Τσάβες, που συνεχίζει να μάχεται για την παραμονή στην Πριμέιρα Λίγκα. Εκτός έδρας είχε ηττηθεί με 1-0 από τη Μορεϊρένσε, ενώ στο ενδιάμεσο είχε επικρατήσει εντός με 2-1 επί της Μποαβίστα. Αυτή ήταν και η μοναδική νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό της, ενώ έχει ακόμα δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, με πιο πρόσφατη το 3-0 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στα τέσσερα από τα έξι τελευταία εντός έδρας ματς. Μόνο σε ένα εξ αυτών κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Περίοδο φόρμας διανύει η Αρούκα, που πέτυχε την πέμπτη νίκη της στις έξι τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, εντός έδρας με 3-2 επί της Φαμαλικάο. Είχαν προηγηθεί, μεταξύ άλλων, η εντός με 3-2 απέναντι στην Πόρτο και η εκτός με 2-1 επί της Πορτιμονένσε, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε μακριά από το γήπεδό της με 1-0 από την Κάζα Πία. Τρεις ήττες και δύο νίκες είναι ο απολογισμός της στις πέντε πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Είναι αποτελεσματική στην επίθεση, καθώς έχει σημειώσει 13 τέρματα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Στα τέσσερα από τα προαναφερθέντα δεν διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Μονόδρομος η νίκη για την Τσάβες, στην προσπάθειά της να αποφύγει τον υποβιβασμό. Είναι υποχρεωμένη να ψάξει το γκολ, αντιμετωπίζει, όμως, αμυντικά προβλήματα. Μπορεί να τα εκμεταλλευτεί η Αρούκα, που σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares