Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 11:39

Στοίχημα: Φαβορί η Μαρσέιγ στο 1.91

Έντονη η δράση στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (02/03) με παιχνίδια για δυνατά πρωταθλήματα.

Τις αναμετρήσεις της ημέρας θα τις βρείτε στο betsson app με κορυφαίες αποδόσεις. Η πρόταση για ποντάρισμα που επέλεξε το Betarades.gr έρχεται από την ανώτερη κατηγορία της Γαλλίας και τον αγώνα Κλερμόν - Μαρσέιγ. Πάμε να δούμε το προγνωστικό παρακάτω!

Τρίτη ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για την Κλερμόν, χωρίς τέρματα, εκτός έδρας με τη Νις. Εντός οι δυο προηγούμενες, με το ίδιο, σκορ, μάλιστα, 1-1, απέναντι στη Στρασμπούργκ και την Μπρεστ, ενώ στο ενδιάμεσο είχε ηττηθεί μακριά από το γήπεδό της με 4-0 από τη Λιλ και με 3-1 από τη Ρεν. Έχει μια μόνο νίκη, με 1-0 επί της Λοριάν, στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια για τη Λιγκ 1, ενώ μετράει ακόμη τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει 16 τέρματα σε 23 αγώνες. Αντίθετα, μόλις σε μια από τις δέκα πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, κράτησε το μηδέν.

Δεύτερη σερί νίκη για τη Μαρσέιγ, που συνέτριψε εντός έδρας με 4-1 τη Μονπελιέ για τη Λιγκ 1. Είχε προηγηθεί η επικράτηση της με 3-1 επί της Σαχτάρ, επίσης εντός έδρας, στο δεύτερο ματς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και η πρόκριση της στην επόμενη φάση, ενώ αντίθετα στο πρωτάθλημα είχε ηττηθεί εκτός με 1-0 από την Μπρεστ. Μια νίκη, με 4-2 επί της Λοριάν, μια ισοπαλία και δυο ήττες είναι ο απολογισμός της στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς στη Λιγκ 1. Έχει πετύχει εννιά γκολ στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της. Σε κανέναν εξ αυτών, όμως, δεν διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Με αυτοπεποίθηση η Μαρσέιγ, έχει καλή παράδοση κόντρα στην αντίπαλό της και μπορεί να σημειώσει την τρίτη σερί νίκη της, επί της Κλερμόν, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα, ενώ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Θα ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 1.91.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares