Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 12:03

Στοίχημα: Πληρώνουν 2.25 τα γκολ στο “San Mames”

Αγώνες για όλα τα γούστα θα βρει κανείς στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής (03/03).

Όλα τα παιχνίδια της ημέρας θα τα βρείτε στην interwetten με πλήθος αγορών. Από δυνατό παιχνίδι στη Λα Λίγκα έρχεται το σημερινό προγνωστικό που διάλεξε το Betarades.gr για να σας στείλει στο ταμείο. Συγκεκριμένα, από την αναμέτρηση Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα. Ας τσεκάρουμε, λοιπόν, τις λεπτομέρειες για τη στοιχηματική πρόταση!

Σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, που κέρδισε με 3-0 στο “San Mames” την Ατλέτικο Μαδρίτης. Την είχε νικήσει και στον εκτός έδρας πρώτο ημιτελικό με 1-0, ενώ στη Λα Λίγκα επικράτησε με 3-2 στην έδρα της επί της Τζιρόνα, έχασε με 3-1 στη Σεβίλλη από την Μπέτις και ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το εκτός έδρας παιχνίδι της με την Αλμερία. Είναι πολύ δυνατή στο γήπεδό της, όπου μετράει εφτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Είναι αποτελεσματική στην επίθεση, έχοντας πετύχει εφτά τέρματα στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Μόνο σε ένα από αυτά, ωστόσο, ο τερματοφύλακάς της δεν μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του.

Πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα, που συνέτριψε στην έδρα της με 4-0 τη Χετάφε. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε επικρατήσει στο Βίγκο με 2-1 απέναντι στη Θέλτα, ενώ στο ενδιάμεσο αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 στην Ιταλία με τη Νάπολι, στο πρώτο ματς για τη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πάει εξαιρετικά τελευταία μακριά από τη Βαρκελώνη, καθώς έχει τέσσερις σερί νίκες στη Λα Λίγκα. Έχει πετύχει 56 τέρματα σε 26 παιχνίδια. Δεν τα πάει, όμως, το ίδιο καλά και στην άμυνα, καθώς μόνο σε ένα από τα πέντε τελευταία κράτησε το μηδέν.

Με ψυχολογία μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου η Αθλέτικ Μπιλμπάο, είναι πανίσχυρη στην έδρα της και έχει εύκολο το γκολ. Βελτιωμένη η Μπαρτσελόνα, που σκοράρει με συνέπεια και τα καταφέρνει εξαιρετικά στις εξόδους της. Αναμένουμε παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν και τέρματα. Μας αρέσει το Over 3.0 σε απόδοση 2.25.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Κυριακής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares