Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 10:49

Στοίχημα: Με το φαβορί Σεβίλλη στο 2.40

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε ντέρμπι και συγκινήσεις, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι της Δευτέρας, ωστόσο οι επιλογές για στοίχημα παραμένουν αμέτρητες.

Δράση έχουμε σε Premier League, La Liga και Serie A και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Αλμερία - Σεβίλλη, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 22:00 η Αλμερία υποδέχεται τη Σεβίλλη για την 28η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Στην τελευταία θέση της κατάταξης και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Αλμερία, έχει συγκεντρώσει μόλις εννέα βαθμούς, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 από τη Θέλτα. Είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, πλέον μόνο με θαύμα μπορεί να καλύψει τη διαφορά 15 βαθμών από τη γραμμή της παραμονής.

Στη 14η θέση η Σεβίλλη κατάφερε να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της Σοσιεδάδ, της οποίας επικράτησε με 3-2. Άφησε στην άκρη την ήττα με 1-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, παραμένει αήττητη στα 5/6 τελευταία ματς στη Λα Λίγκα. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Αλμερία παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στη La Liga και δείχνει ότι δεν μπορεί να σώσει τίποτα με τη διαφορά της απ' τη ζώνη παραμονής. Η Σεβίλλη είναι σε καλή κατάσταση, υπερέχει ποιοτικά των γηπεδούχων και πιστεύουμε πως μπορεί να περάσει νικηφόρα. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.40

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares