Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 10:47

Στοίχημα: Αντέχει στη Βαρκελώνη η Νάπολι στο 2.06

Οι συναρπαστικοί αγώνες για τη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ τραβούν τα βλέμματα για στοίχημα αυτή την Τρίτη (12/03). Το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικό με αξία από την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Νάπολι, που θα βρείτε με όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε τελευταία τη φιναλίστ του Κυπέλλου Ισπανίας Μαγιόρκα με 1-0 εντός έδρας για τη Λα Λίγκα, αν και δυσκολεύτηκε για να το πετύχει. Έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ ο απολογισμός της στα τελευταία οχτώ είναι 5-3-0. Το Under 2.5 γκολ επιβεβαιώθηκε στους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες της. Παράλληλα, κέρδισε μόνο πέντε φορές στις 15 πιο πρόσφατες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της εντός έδρας, ενώ στο ίδιο διάστημα γνώρισε και ισάριθμες ήττες.

Πέταξε βαθμούς η Νάπολι καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη με την Τορίνο με 1-1 εντός έδρας στη Σέριε Α, στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε. Αξίζει να σημειωθεί πως παραμένει αήττητη σε έξι αγώνες, έχοντας στο διάστημα αυτό νικήσει μόνο τη Σασουόλο με 6-1 εκτός και τη Γιουβέντους με 2-1 εντός. Επιπλέον, στις πέντε από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της μπήκαν από 2-3 γκολ. Όσο για τις ευρωπαϊκές της επιδόσεις, στα 12 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της είχε απολογισμό 5-3-4.

Με 1-1 έληξε η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ποντάρει αρκετά στη διοργάνωση η Μπαρτσελόνα, έχει ως στόχο να προχωρήσει σε αυτή, τη στιγμή που έχει να διαχειριστεί τους τραυματισμούς των Πέδρι και Ντε Γιόνγκ. Έχει ανέβει η Νάπολι μετά και την αλλαγή του προπονητή και είναι αντίπαλος που μπορεί να βάλει δυσκολίες. Θα προτιμήσουμε την επιλογή Νάπολι +0.5 σε απόδοση 2.06.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τρίτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares