Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 12:26

Στοίχημα: Προκαλεί το Over στο “Artemio Franchi”

Γεμάτο με ενδιαφέροντα παιχνίδια είναι το σαββατιάτικο (30/03) κουπόνι, με συναρπαστική δράση εντός και εκτός συνόρων.

Από τη Σέριε Α και την αναμέτρηση Φιορεντίνα - Μίλαν έρχεται η στοιχηματική επιλογή που ξεχώρισε το Betarades.gr σήμερα. Στο site μας θα βρείτε και τη Βαθμολογία Σούπερ Λιγκ όπως και όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων. Πάμε, λοιπόν, να δούμε το σημερινό προγνωστικό μας.

«Σφράγισε» την πρόκριση της στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ η Φιορεντίνα, με την εντός έδρας ισοπαλία της, με 1-1, απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Στο πρώτο ματς τους, που είχε γίνει σε ουδέτερο γήπεδο, στη Βουδαπέστη, είχε επικρατήσει με 4-3, ενώ στη Σέριε A αναδείχτηκε ισόπαλη εκτός έδρας με 0-0 με την Τορίνο και εντός έδρας με 2-2 με τη Ρόμα. Αήττητη στο γήπεδό της στα 4 τελευταία, έχει δύο νίκες, με πιο πρόσφατη το 2-1 επί της Λάτσιο και ισάριθμες ισοπαλίες. Σημείωσε, μάλιστα, δέκα τέρματα στα προαναφερθέντα παιχνίδια. Δεν τα πήγε, όμως, το ίδιο καλά και η ανασταλτική λειτουργία της, καθώς σε όλα δέχτηκε γκολ.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρισκόταν πριν τη διακοπή η Μίλαν, που έχει σερί πέντε νικών, με πιο πρόσφατη την εκτός έδρας με 3-1 επί της Βερόνα. Με δυο νίκες επί της Σλάβια Πράγας, με 4-2 στο Μιλάνο και με 3-1 στην Τσεχία, εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Τα καταφέρνει πολύ καλά και μακριά από την έδρα της, καθώς έχει κερδίσει τα τρία τελευταία παιχνίδια της. Έχει στείλει 11 φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, στα πέντε πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς. Μόνο σε ένα εκ αυτών, όμως, διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Παίζει ανοιχτά στο γήπεδό της η Φιορεντίνα, που χρειάζεται τους βαθμούς στην προσπάθεια της να εξασφαλίσει θέση στις διεθνείς διοργανώσεις. Πετάει «φωτιές» στην επίθεση και μακριά από την έδρα της η Μίλαν, που θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της (5-0-0). Αναμένουμε παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, επιλογή μας είναι το Over 2.5 σε απόδοση 2.03.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares