Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 15:05

Στοίχημα: Με τα γκολ στη Λεωφόρο

Τη σημερινή Τετάρτη (03/04) υπάρχουν αγώνες στο πρόγραμμα σούπερ λιγκ για τα πλέι οφ με τεράστιο ενδιαφέρον.

Το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικό από το κρίσιμο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, με ποντάρισμα στα γκολ, που μπορείτε να δείτε με όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ εντός έδρας με 2-3 την περασμένη Κυριακή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρωτάθλημα η προηγούμενή του ήττα ήταν στις 28/01 και πάλι από τον ΠΑΟΚ (2-1). Από τότε, στη Σούπερ Λιγκ, μεσολάβησαν εφτά αναμετρήσεις με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, στην πρεμιέρα των πλέι οφ κέρδισε εκτός με 3-1 τον Ολυμπιακό. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ και πλέον στο -6 από την κορυφή και καλείται να αντιδράσει προκειμένου να μην απομακρυνθεί περισσότερο. Με Goal/Goal και Over 3.5 έληξαν τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια του.

Από εντός έδρας νίκη έρχεται η ΑΕΚ με 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό. Διεύρυνε με τον τρόπο αυτό το αήττητο σερί της στους 22 αγώνες πρωταθλήματος, με 16 νίκες και έξι ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Το “τρίποντο” της προηγούμενης Κυριακής ήταν το δεύτερο διαδοχικό, μετά το 4-0 εκτός έδρας της πρεμιέρας των πλέι οφ με αντίπαλο τη Λαμία. Είναι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +2 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Στις 11 πιο πρόσφατες εξόδους της έχει απολογισμό 6-5-0 και οι τρεις τελευταίες από αυτές είχαν Over 3.5 γκολ.

Το ντέρμπι είναι κρίσιμο, ιδίως για τον Παναθηναϊκό, που αν υποστεί ήττα θα πει αντίο στον τίτλο. Καλείται να πάρει ρίσκα τη στιγμή που παρουσιάζει αμυντικές αδυναμίες, ενώ από την άλλη η ΑΕΚ θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή. Θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.83.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares