Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 13:36

Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο “St. James' Park”

Αρκετά πλούσιο είναι το στοιχηματικό μενού την Τρίτη (02/04) με αγώνες για εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά και διοργανώσεις κυπέλλων.

Το Betarades.gr διάλεξε δυνατό προγνωστικό από την Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι Νιουκάστλ - Έβερτον. Παράλληλα, με επίσκεψη στο site μας μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τα νόμιμα live casino Ελλάδα. Πάμε τώρα στη στοιχηματική επιλογή της ημέρας!

Από νίκη εντός έδρας έρχεται η Νιουκάστλ με 4-3 επί της Γουέστ Χαμ, μάλιστα με ανατροπή, την πρώτη που πέτυχε φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ. Πλέον είναι έναν πόντο στη βαθμολογική κατάταξη από την 7η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αρκετές είναι, πάντως, οι απουσίες λόγω τραυματισμών που αντιμετωπίζει σήμερα. Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα οκτώ από τα 10 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Ενώ έχει δεχτεί 2+ τέρματα στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Την ήττα γνώρισε η Έβερτον από την Μπόρνμουθ με 2-1 εκτός έδρας το περασμένο Σάββατο. “Τρέχει” ένα αρνητικό σερί με πλέον 12 συνεχόμενα παιχνίδια μακριά από τη νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ και ο απολογισμός της σε αυτό το διάστημα είναι 0-5-7. Καταλαμβάνει τη 16η θέση στη βαθμολογία και είναι στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Στους πέντε από τους εφτά πιο πρόσφατους αγώνες της έχουν σκοράρει και οι δύο αντίπαλοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νιουκάστλ είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο μέσο όρο γκολ, 3,93 συγκεκριμένα, στην Πρέμιερ Λιγκ. Με αντίπαλο την πιο αδύναμη Έβερτον αναμένουμε να μπουν αρκετά τέρματα στο αποψινό παιχνίδι. Θα κρατήσουμε το Over 3 ασιατικό σε απόδοση 2.01.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τρίτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares