Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 15:56

Στοίχημα: Παιχνίδι για πολλά γκολ στο “Ceramica”

Πλούσιο το κουπόνι πάμε στοίχημα ποδόσφαιρο της Δευτέρας (01/04) με σπουδαία παιχνίδια σε Primera Division & Serie A αλλά και φουλ δράση σε Τσάμπιονσιπ και στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το ισπανικό πρωτάθλημα και το παιχνίδι Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης, το οποίο θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Στις 22:00 η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Ατλέτικο για την 30η αγωνιστική της Primera Division. Στη 10η θέση οι γηπεδούχοι, επικράτησαν με 1-0 της Βαλένθια στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή, ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, με τη Βιγιαρεάλ να έχει ηττηθεί μόλις σε ένα ματς από τα 11 τελευταία.

Αντίδραση αναζητά στην επιστροφή μετά τη διακοπή η Ατλέτικο Μαδρίτης, που διασύρθηκε στην έδρα της με 3-0 από την Μπαρτσελόνα στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Εντός συνόρων ήταν η δεύτερη σερί ήττα, καθώς προηγήθηκε αυτή από την Κάντιθ, με 55 βαθμούς φιγουράρει στην 5η θέση. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από την αρχή της σεζόν, έρχεται από τέσσερις νίκες στη La Liga, παίζει χωρίς πίεση και μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Η Ατλέτικο μετά τις δύο διαδοχικές ήττες κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας και καλείται να βγάλει αντίδραση. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με υψηλό σκορ, θα κρατήσουμε το Over 3.0 Ασιατικό σε απόδοση 1.97.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares