Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 12:36

Στοίχημα: Παρί - Μπαρτσελόνα με γκολ στο 2.02

Τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ μονοπωλούν και σήμερα Τετάρτη (10/04) το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων, καθώς διεξάγονται σπουδαίες αναμετρήσεις σε Παρίσι και Μαδρίτη για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικά πάμε στοίχημα από το μεγάλο ματς Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα, το οποίο θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Στις 22:00 στο “Parc des Princes” η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Τέλος στο νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών έβαλε η Παρί, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κλερμόν εντός έδρας στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Ένα αποτέλεσμα που φυσικά δεν την επηρεάζει, καθώς βρίσκεται μόνη στην κορυφή και στο +10 από τη 2η Μπρεστ και ενώ παραμένει αήττητη από το Νοέμβριο σε όλες τις διοργανώσεις.

Το εμπόδιο της Λας Πάλμας κατάφερε να ξεπεράσει η Μπαρτσελόνα, που πανηγύρισε σημαντική νίκη με 1-0 και βρίσκεται στο -8 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη για τους “μπλαουγκράνα” σε όλες τις διοργανώσεις, συμπλήρωσαν 11 ματς αήττητοι. Σε στοιχηματικό επίπεδο αμφότερες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να αξιοποιήσει την έδρα της, τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα διαθέτει τα "όπλα" μπροστά να απειλήσει την ευάλωτη άμυνα των Παριζιάνων. Περιμένουμε θεαματικό παιχνίδι, όπως ήταν άλλωστε και τα προηγούμενα μεταξύ τους, επιλέγουμε το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.02.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares