Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 00:00

Ευκαιρίες στα Κύπελλα

geniko betarades

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com.

Μετά το χθεσινό δυνατό σημείο (1Χ της Γάνδης με την Άντερλεχτ) που πέρασε και πλήρωσε απόδοση 1.95, και σήμερα η «δυνατή» μας πρόταση έρχεται από το Κύπελλο Βελγίου. Πρόκειται για το Χ2 της Οστάνδης με αντίπαλο τη Σερκλ Μπριζ σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα (η ρεβανς θα διεξαχθεί στις 16/1) για την προημιτελική φάση με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην τελευταία θέση της Α’ Κατηγορίας. Από την άλλη πλευρά η Οστάνδη πηγαίνει ξεκούραστη στη σημερινή αναμέτρηση, καθώς αναβλήθηκαν όλα τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής στη Β’ κατηγορία. Στο Κύπελλο τα έχει καταφέρει περίφημα μέχρι στιγμής, καθώς έχει αποκλείσει ήδη δύο ομάδες της Jupiler League, τις Λέουβεν (2-1) και Βάασλαντ Μπέβερεν (3-0). Συνεχίζοντας με τις «Μπόμπες» έχουμε επιλέξει έκπληξη στο 1Χ στον αγώνα Θέλτα Βίγκο – Ρεάλ Μαδρίτης σε απόδοση 3.05. Είναι η πρώτη αναμέτρηση και η Θέλτα θα προσπαθήσει να φύγει με κάτι θετικό, ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης μετά στο «Μπερναμπέου». Η Ρεάλ απο την άλλη ξέρει πως τα πράγματα θα είναι εύκολα στην έδρα της και σήμερα δε θα «σκιστεί» για τη νίκη. Τέλος για την Α’ Γαλλίας έχουμε επιλέξει το Χ2 της Τρουά με αντίπαλο την Εβιάν σε απόδοση 2.05.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει τρεις αγώνες σε Σύστημα 2-3 (4 στήλες x 14€) και συνολικό ποντάρισμα 56€. Αναλυτικά τα σημεία:

Γκεντσελερμπιρλιγκί  - Μερσίν Χ2 (2.02)

Αζαξιό – Ρεμς 1 (1.88)

Μάνσφιλντ – Λίνκολν 1 (2.05)

Στο Eu Basket πάμε με 4 προτάσεις από το Eurocup. Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα σημεία.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τα βρίσκουν στο Χ Με συνοπτικές διαδικασίες »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares