Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 16:27

Τα βρίσκουν στο Χ

pacos-braga

Δύσκολη μέρα για στοίχημα σήμερα, καθώς τα παιχνίδια της ημέρας είναι πολύ λίγα. Επιλέξαμε τρεις αγώνες στους οποίους βλέπουμε αρκετά πιθανή την ισοπαλία από τη Γαλλία, την Ισπανία και το Κύπελλο Ελλάδος.

Ισπανία: Μάχη χωρίς νικητή
Το διπλό ήταν η πρώτη μας σκέψη στο παιχνίδι της Λας Πάλμας με την Μπέτις, αλλά η προϊστορία μας άλλαξε γνώμη, καθώς έχει πολλές ισοπαλίες. Δε θα ενοχλούσε την Μπέτις μία ισοπαλία, αφού υπάρχει και επαναληπτικός. Καλή περίπτωση το Χ.

Ελλάδα: Τα δεύτερα των δεύτερων

Κοντοές, Κουτρουμπής, Κορδέρο, Φουρτάδο, Κοτσαρίδης, Φούντας, Γκερέιρο και Κωνσταντόπουλος έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Καβάλα, γεγονός που δείχνει ότι την ΑΕΚ δεν την πολυνοιάζει το Κύπελλο. Ποντάρουμε στο 1Χ της Καβάλας. 

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΚΑΒΑΛΑ - ΑΕΚ 1Χ

El Capitano: Τα βρίσκουν στο Χ
Η Μπορντό εντός έδρας φέτος έχει μάθει να μην χάνει ακόμα και στην κακή της μέρα αποσπώντας τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Δυσκολοκατάβλητη πάντως είναι και Σεντ Ετιέν μακριά από το σπίτι της, έχοντας ηττηθεί μόλις 1 φορά φέτος. Πολύ πιθανό το Χ. 

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΜΠΟΡΝΤΟ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ Χ

Μπείτε στο παιχνίδι του ασιατικού στοιχήματος και της πτώσεως αποδόσεων που «δείχνει» σημεία για ταμείο. Διαβάστε Asian King.ΜΟΝΟ στο bet3.GR

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η ισχύς εν τη ενώσει Ευκαιρίες στα Κύπελλα »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares