Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 00:00

Παρηγοριά στον άρρωστο

galatasaray sk

Με αγώνες Κυπέλλων και Λιγκ Καπ ασχολούμαστε σήμερα, και ανάλογα με την περίσταση πάμε είτε με το φαβορί, είτε με το αουτσάιντερ, μια και οι θεσμοί αυτοί ευνοούν τις εκπλήξεις. Ποντάρουμε σε αγώνες από την Αγγλία, τη Γερμανία και το ελληνικό Κύπελλο.


Αγγλία: Παρηγοριά στον άρρωστο

Η "πληγωμένη" από την απώλεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, Τσέλσι, ψάχνει παρηγοριά στο Λιγκ Καπ. Δοκιμάζεται στο Έλαντ Ρόουντ της Λιντς. Αν εμφανιστεί σοβαρή δε θα έχει πρόβλημα να υποτάξει τα Παγώνια. Πάμε με το διπλό.

Γερμανία: Κολωνία για την έκπληξη

Επιτέλους βρήκε τη φόρμα της η Κολωνία στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, όπου μετρά επτά αγώνες χωρίς ήττα. Με τέτοια φόρμα, μπορεί να απειλήσει την ντεφορμέ Στουτγάρδη, ακόμα και μέσα στο "σπίτι" της, και να διεκδικήσει την πρόκριση. Ρισκάρουμε στο Χ2. 

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΚΟΛΩΝΙΑ Χ2

Ελλάδα: Στο κελί 33
Στο "κλουβί" του Κορυδαλλού η Προοδευτική φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, με την πρόκριση να έχει κριθεί από το πρώτο παιχνίδι, που έληξε 4-0 υπέρ του ΠΑΟ. Αφού οι πράσινοι δεν έχουν κίνητρο και η Προοδευτική είναι αδύναμη, έχει τύχη το under. 

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ UNDER

Μπείτε στο παιχνίδι του ασιατικού στοιχήματος και της πτώσεως αποδόσεων που «δείχνει» σημεία για ταμείο. Διαβάστε Asian King.ΜΟΝΟ στο bet3.GR

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ελληνική υπόθεση Χαλαρή μέρα με αγώνες κυπέλλου »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares