Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 11:59

Ελληνική υπόθεση

kavala-aek

Ίσως οι πιο δύσκολες μέρες είναι στοιχηματικά οι Πέμπτες χωρίς Europa League. Σήμερα πάντως έχουμε κάποια παιχνίδια Κυπέλλου, και με αυτά θα πορευθούμε, σε Ελλάδα και Τουρκία.

Ελλάδα: Ούτε να το σκέφτονται!

Το 0-0 του πρώτου αγώνα ανάμεσα στην Καβάλα και την ΑΕΚ άφησε ανοιχτή την πρόκριση, και στην "Ένωση" δε θέλουν καν να σκέφτονται ενδεχόμενο "στραπάτσο". Οι κιτρινόμαυροι θα μπουν δυνατά για να "καθαρίσουν" την πρόκριση. Ποντάρουμε στον άσο από ημίχρονο.

El Capitano: Όμορφή μου Κατερίνη

Για... τουρισμό πηγαίνει στην Κατερίνη ο Λεβαδειακός, αφού το 2-0 του πρώτου αγώνα δε δίνει και πολλές ελπίδες στον Πιερικό. Οι γηπεδούχοι άλλωστε ζορίζονται πολύ στο σκοράρισμα. Οι αδιάφοροι φιλοξενούμενοι δε θα παίξουν επιθετικά, και άρα το να μπει το πολύ ένα γκολ δεν είναι καθόλου απίθανο. 

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-1 ΓΚΟΛ

Το Στήριγμα της Ημέρας: Αναστατώνει η Εσκισεχίρσπορ

Στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Κυπέλλου Τουρκίας η Τραμπζονσπόρ υποδέχεται την Εσκισεχίρσπορ. Νωπές είναι ακόμη οι μνήμες από τη νίκη με 3-0 της φιλοξενούμενης στο ίδιο γήπεδο. Θα ποντάρουμε στο goal/goal.

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ GOAL/GOAL

Μπείτε στο παιχνίδι του ασιατικού στοιχήματος και της πτώσεως αποδόσεων που «δείχνει» σημεία για ταμείο. Διαβάστε Asian King.ΜΟΝΟ στο bet3.GR

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Όλα στον άσο Παρηγοριά στον άρρωστο »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares