Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 12:53

Πρόγευμα για ΣΚ

geniko betarades

Καλησπέρα σε όλους σας! Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου σήμερα και στα χέρια μας έχουμε άλλο ένα μεγάλο κουπόνι τριημέρου, όπου μπορούν να προκύψουν αρκετές επιλογές.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι δύο αγώνες για τη Serie A, αλλά και οι δύο από τη Primera Division. Όπως πάντα, έχουμε γεμάτη αγωνιστική στη Β’ κατηγορία της Γαλλίας, αλλά και τη Β’ Ολλανδίας, τελευταίες μέσα στο 2012 για τις δύο κατηγορίες. Ευκαιρίες μπορούν να προκύψουν συνεπώς και πάμε να δούμε τις προτάσεις μας εν συντομία:

Ξεκίνημα με τα Μονά, όπου κρατήσαμε 3 επιλογές. Αρχικά, είναι ο άσος για την Αρλ με Draw No Bet (σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμα μας), στην αναμέτρηση με τη Ντιζόν. Αήττητο 4 αγωνιστικών για την Αρλ, που δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και υποδέχεται μια ομάδα που έχει κερδίσει τα ματς που ήθελε, με ομάδες με τους ίδιους στόχους, και αναμένεται να παρουσιαστεί με λιγότερο κίνητρο για τη νίκη απ’ ότι οι γηπεδούχοι. Ο άσος πληρώνει στο 1.90 (χωρίς ισοπαλία) και θα τον κρατήσουμε. Η 2η επιλογή μας έρχεται από την Τουρκία, με το διπλό στο ‘’Draw No Bet’’ για την Ορντούσπορ στην έδρα της Ακίσασπορ. Η Ορντούσπορ βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και θέλει πάση θυσία τη νίκη σήμερα, αγωνιζόμενη στην έδρα της χειρότερης ομάδας του πρωταθλήματος. Πρέπει να πάρει το διπλό και να επαληθεύσει το 1.80. 3η και τελευταία επιλογή από τα Μονά, ο άσος της Καμπούρ στον αγώνα με τη Φόλενταμ. Οι γηπεδούχοι, στρέφουν την προσοχή του στο Πρωτάθλημα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, και θέλουν να κάνουν το 5/5 και να κλείσουν ιδανικά τη χρονιά. Στην έδρα τους έχουν τον πρώτο λόγο, παρότι βρίσκουν απέναντι την εξίσου φορμαρισμένη Φόλενταμ. Πάμε με τον άσο του 1.99.

Πέντε επιλογές μας από τη στήλη με τις Μπόμπες, με την αρχή να γίνεται από τον αγώνα της Ιστρ με τη Λανς για τη Β΄Γαλλία, όπου κρατήσαμε το διπλό με ‘’Draw No Bet’’ για τους φιλοξενούμενους, στην πολύ καλή απόδοση του 2.54. Η Λανς είναι εμφανώς βελτιωμένη με τον Σικορά στον πάγκο της και τρέχει ένα δυνατό σερί αήττητου 9 αγώνων, οπότε μας σπρώχνει στον να την εμπιστευτούμε. Συνεχίζουμε με τον αγώνα από την Τουρκία και την Μπεσίκτας να υποδέχεται την Καϊσέρισπορ. Οι γηπεδούχοι έχουν συμπληρώσει 3 παιχνίδια μακριά από τη νίκη και γενικότερα δείχνουν να μην πατούν καλά στα πόδια τους. Η ενθουσιώδης Καϊσέρι, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και να επαληθεύσει το 2.35 της Διπλής Ευκαιρίας του Χ2.

Από τη Β΄Ολλανδίας έρχονται οι άλλες δύο επιλογές μας από τις Μπόμπες, με την πρώτη να είναι το Χ2 της Έμεν στην έδρα της Ντόρντρεχτ. Κατήφεια στους γηπεδούχους μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και η Έμεν που ψάχνει εναγωνίως τη νίκη, μπορεί να φύγει με το αποτέλεσμα και να επαληθεύσει την εξαιρετική απόδοση του 2.96. Αποτέλεσμα μπορεί να πάρει και η Τέλσταρ, η οποία αποτελεί και την επιλογή της ημέρας με το μεγαλύτερο ποντάρισμα, στην έδρα της Χέλμοντ, με τη δεύτερη να μην μπορεί ακόμα να ηρεμήσει από τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της τον αγώνα με την Ος (3-3 από 3-0). Στο 2.25 μας πληρώνει το Χ2. Και ολοκληρώνουμε στις Μπόμπες με τον αγώνα της Τσάμπιονσιοπ, ανάμεσα σε Μπλάκπουλ και Γουλβς. Οι δύο ομάδες πραγματοποιούν μέτρια πορεία μέχρι στιγμής, με τη Γουλβς όμως να βρίσκεται σε χειρότερη βαθμολογικά κατάσταση. Θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και να επιστρέψει στις νίκες και η ευκαιρία είναι καλή σε μία μέτρια έδρα. Κρατάμε το διπλό με ‘’Draw No Bet’’.

Κλείνουμε με το Μπάσκετ, όπου για σήμερα οι επιλογές προκύπτουν από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Σε τρελούς ρυθμούς τρέχει το Toronto και υποδεχόμενο το Orlando απόψε, μας πείθει να το εμπιστευτούμε, για να πάρει άλλη μία άνετη νίκη στην έδρα του. Με τη Νέα Υόρκη θα πάμε τώρα στο ντέρμπι της Ανατολής, μιας και θεωρούμε ότι έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο απέναντι στο νωχελικό φέτος και με πολλά προβλήματα Chicago.

Αυτά λοιπόν για σήμερα, με τα σπουδαία να έρχονται αύριο, με γεμάτη αγωνιστική από το Campionato, δράση φυσικά στο ‘’μεγάλο νησί’’, όπου οι ρυθμοί είναι ακατάπαυστοι τις γιορτές, αλλά και στα περισσότερα πρωταθλήματα, όπως Ισπανίας, Γαλλίας, Ολλανδίας. Οι Betarades, θα είμαστε εδώ όλη τη διάρκεια των εορτών με τις πληρέστερες και πιο ποιοτικές αναλύσεις του διαδικτύου, τα καλύτερα Στατιστικά, τα πιο χρήσιμα εργαλεία για τον παίκτη, αλλά και τις καλύτερες προτάσεις για ταμείο, που θα φέρουν τον απαραίτητο Χριστουγεννιάτικο ‘’μπουναμά’’!

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και καλό σας Σαββατοκύριακο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η μέρα με τη νύχτα Όλα στον άσο »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares