Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012 00:40

Η μέρα με τη νύχτα

sampdoria panhgyriko1

Από το πλούσιο σαββατιάτικο πρόγραμμα επιλέξαμε τρεις αγώνες για τα βασικά μας πονταρίσματα. Πρόκειται για παιχνίδια από την Αγγλία, τη Σκωτία και το Βέλγιο.

Αγγλία: Είναι στο χέρι της

Όσο και να κλειστεί η Στόουκ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, ένα γκολ θα το δεχτεί από τη φορμαρισμένη Τότεναμ. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι της Τότεναμ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει το over, με απόδοση 2,08 στην Goalbet.

Σκωτία: Η μέρα με τη νύχτα

Να συνεχίσει την καλή φετινή της πορεία θέλει η Λίβινγκστον, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την απογοητευτική τους τελευταίους μήνες, Κάουντενμπιθ. Οι δύο ομάδες αυτή τη στιγμή είναι κυριολεκτικά "η μέρα με τη νύχτα". Το διπλό της Λίβινγστον πληρώνει καλά. 

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ - ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ 2

Το Στήριγμα της Ημέρας: Με τα μάτια του Γ.Χ. Γεωργιάδη

Η Λέουβεν έχει σταθεί άτυχη τελευταία στην Jupiler Pro League και πραγματικά, ενώ έχει σκοράρει και στους πέντε τελευταίους της αγώνες, δεν κατάφερε να κατακτήσει ούτε ένα "τρίποντο". Ωστόσο, η δύσκολη πεντάδα αγώνων (με Μονς, Γκενκ, Γάνδη, Σερκλ Μπριζ, Άντερλεχτ) πέρασε κι έτσι τώρα έχει ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στη Λιρς.

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΛΕΟΥΒΕΝ - ΛΙΡΣ 1

Μπείτε στο παιχνίδι του ασιατικού στοιχήματος και της πτώσεως αποδόσεων που «δείχνει» σημεία για ταμείο. Διαβάστε Asian King.ΜΟΝΟ στο bet3.GR

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μποναμάς πριν τα Χριστούγεννα‏ Πρόγευμα για ΣΚ »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares