Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013 15:54

Λας Πάλμας στον άσσο, Βέροια με κάλυψη

Πολλές ευκαιρίες για έξυπνα πονταρίσματα και...

κέρδη μας προσφέρει το σημερινό κυριακάτικο κουπόνι, σε μία ημέρα «δραστήρια» για τους απανταχού φίλους του στοιχήματος. Primera Division, Serie A και Σούπερ Λιγκ βρίσκονται για μία ακόμα φορά σε πρώτο πλάνο, ενώ το «μενού» συμπληρώνεται από ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από όλη την Ευρώπη.

Πάμε λοιπόν στις σημερινές μας προτάσεις, ξεκινώντας φυσικά από τα «Μονά». Το δυνατό μας σημείο έρχεται από τη Σούπερ Λιγκ και αφορά τον Άσσο Draw No Bet της Βέροιας στο «ματς επιβίωσης» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.05. Μπορεί η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων σε επίπεδο ρόστερ να είναι εμφανής, όμως το κίνητρο νίκης για τους γηπεδούχους είναι τεράστιο, σε συνδυασμό με την απουσία πολλών βασικών παικτών των Αρκάδων σε όλες τις γραμμές. Από το ελληνικό πρωτάθλημα επιλέγουμε και τον Άσσο Draw No Bet του Λεβαδειακού στο ματς με τον Ατρόμητο (απόδοση 1.86), με τους Βοιωτούς να επιθυμούν να μπουν ξανά στη ζώνη των πλέι οφ. Ταυτόχρονα, θεωρούμε πολύ πιθανό το G/G στην αναμέτρηση της Βαγιαδολίδ με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την Πριμέρα Ντιβιζιόν (1.83), ενώ αντίθετα «βλέπουμε» λίγα γκολ στο γαλλικό ντέρμπι ανάμεσα στην Μπορντό και τη Λυών (Under 2 σε απόδοση 2.00, στην περίπτωση των δύο γκολ επιστρέφεται το ποντάρισμα). Οι προτάσεις μας για τα «Μονά» ολοκληρώνονται με ένα ακόμη πολύ δυνατό μας σημείο, τον Άσσο της Λας Πάλμας στο ντέρμπι της Σεγούντα Ντιβιζιόν κόντρα στη Χιρόνα (1.95), καθώς οι νησιώτες δε θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν πρόωρα το «τρένο» των πλέι οφ ανόδου.

Περνώντας στις «Μπόμπες», η πρώτη στάση μας είναι στην Τσβάιτε Λίγκα, όπου πιστεύουμε στο Διπλό Draw No Bet της Σαντχάουζεν μέσα στο «σπίτι» της Ντιναμό Δρέσδης (2.90), στο ντέρμπι για την παραμονή στην κατηγορία. Το δεύτερο σημείο μας έρχεται από την πορτογαλική Liga Sagres, με την ανεβασμένη Μορεϊρένσε να δείχνει ικανή να φύγει με το «τρίποντο» από την έδρα της Γκιμαράες. Η πρόταση είναι Διπλό Draw No Bet σε απόδοση 2.70, η οποία φαντάζει πολύ ελκυστική με βάση το μομέντουμ.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε κρατήσει 4 αγώνες σε απόδοση 3-4 (5 στήλες x 13€) και συνολικό ποντάρισμα 65€. Αναλυτικά:

Ρεμς – Σεντ Ετιέν 2 (2.05)

Τραμπζονσπόρ – Φενερμπαχτσέ 1 Draw No Bet (1.95)

Εσπανιόλ – Μπέτις 1 (2.05)

Πουέμπλα – Γουαδαλαχάρα 2 Draw No Bet (1.95)


Το σημερινό μας «μενού» κλείνει με Τένις, όπου προτείνουμε το +1.5 σετ για τον Ναλμπάντιαν στη «μάχη» με τον Ράφαελ Ναδάλ στο ATP του Σάο Πάουλο (απόδοση 1.81).

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares