Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 13:58

Goal/Goal στο Λονδίνο, λυγίζει στο "Ντραγκάο" η Μάλαγα

Aρκετά παιχνίδια από το «Νησί» και δύο αμφίρροπες αναμετρήσεις για τους «16» του Champions League περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα αγώνων.

Στο Λονδίνο η Άρσεναλ των πολλών προβλημάτων και του συνεχούς ντεφορμαρίσματος, υποδέχεται την Μπάγερν, που σπάει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ και πηγαίνει... τρένο στην Bundesliga. Στην Πορτογαλία, η Πόρτο υποδέχεται στην απόρθητη έδρα της τη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, την αήττητη φέτος στη διοργάνωση, Μάλαγα. Στη Βρετανία, εκτός της Premier League όλες οι άλλες κατηγορίες εχουν κανονικά αγωνιστική με τα φώτα να πέφτουν στη μάχη της Championship. Στο Μπάσκετ ξεχωρίζει η δυνατή μοναμαχία για το Eurocup ανάμεσα στην Ουλμ και την Ούνιξ Καζάν.

Πάμε στις σημερινές προτάσεις και αρχίζουμε με το Champions League και τον αγώνα Άρσεναλ – Μπάγερν. Βρίσκουμε αξία στο Goal/Goal καθώς πρόκειται για δύο ομάδες πολύ επιθετικές, που βέβαια θα παίξουν υπο διαφορετική ψυχολογική κατάσταση. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν τον αποκλεισμό – σοκ απο το κύπελλο κόντρα στην Μπλάκμπερν και η μοναδική διέξοδος για διάκριση είναι πλέον το Champions League. Έτσι θα προσπαθήσουν σήμερα να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και απο το πρώτο λεπτό να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Οι Γερμανοί απο την άλλη πλευρά σκέφτονται εδώ και καιρό μόνο την Ευρώπη, αφού στο πρωτάθλημα κάνει... περίπατο. Βρίσκει «δίχτυα» παντού και μάλιστα χωρίς να χρειαστούν αρκετές τελικές. Έτσι επιλέγουμε να μην... μπλέξουμε με αποτέλεσμα και πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.70. Στο άλλο παιχνίδι για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχουμε ξεχωρίσει τον «Άσσο» της Πόρτο με αντίπαλο την Μάλαγα σε απόδοση 1.83. Στους αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, η Πόρτο έχει δεχθεί μόλις 4 τέρματα! Η πρώτη απώλεια βαθμών δε, ήρθε την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν έμεινε στο 1-1 με την Ολανένσε (13-1-0).  Οι αριθμοί της λοιπόν θυμίζουν τις ‘’χρυσές’’ εποχές του Μουρίνιο, ενώ δείχνουν να ξεπερνούν και τις πρόσφατες εξαιρετικές με τον Βίλας Μπόας στον πάγκο και τον Φαλκάο στον αγωνιστικό χώρο. Μεγάλο όπλο των Πορτογάλων είναι αναμφισβήτητα η μεγάλη τους εμπειρία από υψηλό επίπεδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εκεί θα στηριχθούμε και εμείς σήμερα, καθώς θα προτιμήσουμε την εμπειρία των γηπεδούχων που υπερτερεί κατά τη γνώμη μας του ενθουσιασμού της Μάλαγα. Αναμφίβολα πρόκειται για μία απο τις μεγαλύτερες εκπλήξεις φέτος, ωστόσο τα πολλά μέτωπα που καλείται να ανταπεξέλθει η ομάδα του Πελεγκρίνι σε συνδυασμό με τη σκληρή μάχη που πρέπει να δωθεί για την έξοδο και του χρόνου στο Champions League, δημιουργεί επιπλέον άγχος και πίεση στους Ισπανούς. Βέβαια κανείς δεν ξέρει το κατά πόσο θα έχουν εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα τους και το καλοκαίρι, μια και τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να ταλανίζουν την ομάδα. Με αυτά τα δεδομένα κρατάμε τον «Άσσο» της Πόρτο και πάμε με το 1.83.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 3 αναμετρήσεις σε σύστημα 2-3 (4 στήλες x 12€) και συνολικό ποντάρισμα 48€. Αναλυτικά τα σημεία:

Ίπσουιτς – Γουότφορντ 2 DNB (1.83)

Άλμπιον Ρόβερς – Στενχάουσμιουρ 2 (2.00)

Στέρλινγκ – Αννάν Αθλέτικ 2 DNB (2.20)

Στο Μπάσκετ ο tipster μας έχει επιλέξει έναν αγώνα απο το Eurocup. Πρόκειται για το ντέρμπι Ουλμ – Ουνίξ Καζάν. Μπορεί στον αγώνα αυτόν να κρίνεται η πρώτη θέση, αυτό δε σημαίνει όμως ότι οι δύο ομάδες θα έχουν και ιδιαίτερο άγχος. Ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι, αφού μόνο και που εξασφάλισαν την πρόκριση, έκαναν τη μεγάλη υπέρβαση. Θα οδηγήσουν σε ανοιχτό ρυθμό και ψηλό σκορ το παιχνίδι και η Ούνιξ θα είναι αναγκασμένη να ακολουθήσει. Over 158 (1.91).

Στο Tennis έχουμε κρατήσει 3 σημεία με τη νίκη του Florian Mayer σε απόδοση 2.16 κόντρα στον James Blake να ξεχωρίζει.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και συμβουλευτείτε όλες τις Βαθμολογίες των πρωταθλημάτων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares